Anuncia't al Descobrir

Guanya un cap de setmana per a dues persones a Lleida

Sortegem dos àpats gatronòmics, una nit d’hotel amb esmorzar, una visita enoturística i dues experiències culturals guiades

Des de CUINA i DESCOBRIR sortegem entre els nostres lectors un cap de setmana de tardor a Lleida, en què podeu gaudir, amb un acompanyant, del patrimoni, de la gastronomia, dels vins de proximitat a la capital del Segrià, i moltes coses més!

Un cap de setmana complet

Raimat vinyes Una tarda d'enoturisme a Raimat Natura
Us hem preparat un cap de setmana molt complet, ple d’activitats, amb aquest programa:

Dissabte 2 d’octubre
• Mati: visita guiada al castell dels templers de Gardeny a les 12h (durada: 1h aproximadament)
• Migdia: dinar en un restaurant de la campanya gastronòmica de la ciutat: Caravista
• Tarda: projecte Raimat Natura amb visita enoturística i tast de vins.
• Vespre: lliure + sopar lliure
• Nit: allotjament a l'hotel Ibis Budget

Diumenge: 3 d’octubre
• Matí: esmorzar a l’hotel
• Mig matí: visita guiada al centre històric de la ciutat (Lleida City Tour) a les 11.30h. Punt de sortida: oficina de turisme (c/ Major, 31) + visita guiada a la Seu Vella a les 13h (la visita del centre històric s’acaba al Turó de la Seu Vella, així que ja sereu al punt de sortida de la visita guiada al monument). Les dues visites tenen una durada total d'unes 3 hores.
• Migdia: dinar en un restaurant de la campanya gastronòmica de la ciutat: Antiquaritapes – Cargolada de Lleida

Per participar, només heu de seguir els comptes d'Instagram de @descobrircat@cuinacat, buscar la publicació del concurs i mencionar a la persona amb qui t'agradaria anar-hi a la publicació. Podeu fer-ho tantes vegades com vulgueu…I si us toca, és cosa vostra amb qui hi aneu. ;)

Teniu temps fins al 21 de juliol a les 23.59h.

Us ho perdreu?
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació