Anuncia't al Descobrir

Ja ha sortit el nou número d’Arrels dedicat a l'aigua

La revista que arriba amb les vacances se submergeix en històries aquàtiques: pescadors, biòlegs, artistes… Anem a l'arrel de la vida!

El nou número d’Arrels ja és al quiosc. Aquest estiu, Arrels es capbussa en tolls, rius, basses i mars per descobrir-hi històries del món que torna que ens connecten amb l’element més imprescindible de la vida. El número 3 de la revista parla de la Maribel, una de les cinc úniques pescadores catalanes, d’en Joan i en Toni, que expliquen com es va produir la resurrecció de l’estany d’Ivars i Vila-sana o d’en Manu San Félix, el Cousteau de Formentera, que narra una batalla apassionada per salvar la posidònia submarina del Mediterrani.

Aquestes i moltes altres històries formen part del dossier central del tercer número de la revista, que explora històries de convivència harmònica entre l’aigua i els homes i les dones. Ara que l’aigua ens torna a posar a lloc sovint, la revista s’interessa per aquesta relació basada en el respecte amb la natura que fa que l’aigua, temible i imprevisible tantes vegades, ens ofereixi la cara més amable: l’aigua que rega, sadolla, alimenta, transporta… L’aigua que és vida.

Més enllà del dossier central, aquest Arrels també descobreix perquè el sociòleg neerlandès Jan Dowe van der Ploeg és una de les veus més escoltades per la pagesia de la nostra època; us divertireu amb els contratemps que els talps provoquen a l’hort que en Joe i la Lena han plantat amb tota la il·lusió a Moià; podreu aprendre com fer tints naturals i com tenir cura de l’hort a l’estiu gràcies a en Marc Casabosch.

Aquest tercer número d’Arrels, el trobareu a tots els quioscos, a llibreries, a totes les botigues Abacus, als supermercats Bonpreu i Esclat i en aquest enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació