Anuncia't al Descobrir

L’especial sobre la Transpirinenca, ja al quiosc!

És un número doble amb una crònica en primera persona sobre els 21 dies a peu de l'expedició DESCOBRIR  resseguint el GR 11

Demà veurà la llum el projecte editorial més ambiciós i potent que ha fet mai el DESCOBRIR. ‘Transpirinenca, la gran aventura dels Pirineus’ és el número doble d’aquest agost-setembre, un dossier que ha suposat muntar una expedició pels Pirineus, i tota la logística derivada per travessar a peu la serralada, un repte exigent i apassionant. La revista recull el relat de l'expedició que durant tres setmanes va recórrer el Pirineu a peu pel GR 11, entre el cap de Creus i el Tuc de Molières, a la Vall d'Aran.

La crònica del fotògraf i realitzador Álvaro Sanz recull les experiències viscudes, i també el testimoni de gent que anaven trobant pel camí al llarg de la Transpirinenca, i que expliquen com és la vida als Pirineus conduint un tractor, gestionant una casa rural o guardant un refugi. Tot il·lustrat amb fotografies espectaculars dels Pirineus que inclouen paisatges rurals d'alta muntanya: poblets de pedra i pissarra, bordes al costat de rierols, cabanes de pastor amb les seves cledes... Amb els codis QR que trobareu a les pàgines de la revista, podreu accedir als sons de la muntanya i la natura, on no hi falten els ramats i el so de les esquelles, ni tampoc les tempestes i les passes sobre bosc, pedres i neu.

L'experiència de la Transpirinenca també la podeu seguir a través del web Transpirinenca GR 11, que inclou fotografies espectaculars de la gran aventura viscuda als Pirineus, els sons recollits a la muntanya durant la travessa i uns textos molt suggeridors que ens conviden a agafar la motxilla i viure en primera persona l'autenticitat de les nostres muntanyes. En aquest site també podreu participar en el sorteig de 3 subscripcions anuals al DESCOBRIR.

Els set membres de l’expedició DESCOBRIR han estat tres setmanes de ruta: 21 etapes, més de 400 km, més de 20.000 m de desnivell acumulat, 6 cims, 39 valls. Tot per explicar-vos i mostrar-vos aquesta autèntica aventura que és creuar els Pirineus catalans. Sempre diem que al nostre país hi tenim de tot i que no cal anar lluny per viatjar en tota l’amplitud del terme. Fèiem curt: el camí pot ser èpic. El que hi ha en aquesta revista és un cant d’amor a la muntanya pirinenca i al patrimoni cultural que preserven els seus habitants. Una història de superació i compromís.

Volem agrair als expedicionaris que ens hagin brindat aquesta oportunitat; i també a vosaltres, subscriptors i lectors, que ens hi acompanyeu i amb el vostre suport i aportació feu possible que projectes com aquest es facin realitat. Un cop més, gràcies. Si voleu ajudar-nos a seguir fent projectes com aquest, recordeu que podeu subscriure-us a la revista aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació