Anuncia't al Descobrir

La 3a edició del Vall de Boí Trek Festival, tardor en estat pur

L’últim festival de senderisme dels Pirineus de l’any: observacions nocturnes, visites al patrimoni i molta natura

La vall de Boí resguarda centenars anys d’història i és un indret màgic que un cop a la vida s’hauria de visitar. Situada als Pirineus i una de les portes d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, conté uns paisatges de somni. A més, a la vall hi ha el conjunt de nou esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat. Un territori d’un valor incalculable.

Dins d’aquest espai, i amb l’esclat de la tardor, arriba el 9 d’octubre el Vall de Boí Trek Festival, una cita imprescindible per als amants del senderisme i la natura que tancarà el cicle de festivals de senderisme d’aquest 2021. Durant tres dies, podreu gaudir dels colors de la tardor al Parc Nacional d’Aigüestortes a través d’una ruta, fer un itinerari pels camins històrics de la vall de Boí, o bé una passejada cultural, descobrint les esglésies romàniques Patrimoni de la Humanitat.

D’altra banda, també hi haurà l’opció d’observar el cel nocturn del Parc Nacional d’Aigüestortes, acreditat com a destinació Starlight per la UNESCO, fer tastets dels productes locals i descobrir les falles, una festivitat centenària que disposa del reconeixement de Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO. Un programa per conèixer la vall de Boí des de tots els sentits.

Les activitats tenen un cost variable. Per als infants, els preus són reduïts. Per a més informació, podeu visitar-ne la pàgina oficial.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació