Anuncia't al Descobrir

La pandèmia fa créixer l’interès pel turisme rural

Els clients valoren els allotjaments amb un 9,38, segons un estudi de la Diputació de Barcelona

La pandèmia ha provocat canvis en molts aspectes de la nostra vida, entre els quals el lleure i les destinacions de les vacances. Des de l’inici d’aquesta situació extraordinària, els allotjaments en entorns rurals han vist incrementat el seu atractiu entre els turistes, i han obtingut una puntuació de 9,38 sobre 10. És una valoració excel·lent, que destaca sobretot per la confiança i la seguretat sanitària dels establiments.

Són dades del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona, que, després d’haver analitzat més de 17.000 opinions dels clients de prop de 500 allotjaments de la demarcació de Barcelona, constata que els establiments de turisme rural reben una puntuació de 9,38 sobre 10 durant la primera meitat de 2021, unes dades que han millorat des de 2019, quan van obtenir un 9,20 sobre 10.

Valoració sanitària

Segons l’estudi, en termes de confiança i seguretat sanitària, els clients han valorat molt positivament les mesures adoptades pels allotjaments rurals davant la covid-19. Nou de cada deu clients han mencionat de manera positiva temes com mascaretes, distanciament o neteja. En relació amb la neteja dels establiments rurals, ha rebut una valoració de 9,33, només superada per la puntuació que ha obtingut el tracte del personal, amb un 9,56.

Situació general

L’estudi també revela que les comarques de Barcelona més visitades per fer turisme rural són el Vallès Oriental i l’Alt Penedès, que apleguen més volum d’opinions, amb quasi el 40% del total de la província, seguides d’Osona i el Berguedà.

També destaca que el 2019, el 22% de les opinions eren de clients estrangers, percentatge que es desploma fins al 7% aquest 2021. A més, hi ha hagut una lleugera reducció de les famílies, que passen del 26% l’any 2019, al 21% el 2021, i de grups, del 10% al 9%. Però, per contrarestar aquesta baixada, hi ha hagut un augment important entre les parelles, amb un 63% d’opinions durant aquest any, un increment del 8% comparat amb el 55 % del 2019.

Finalment, s’han identificat oportunitats de millora en la comunicació dels establiments, amb la conclusió que han de reforçar la comunicació dels protocols de seguretat sanitària davant la covid-19. Una altra millora que haurien d’incorporar segons els usuaris és la comunicació de les iniciatives de sostenibilitat, actualment poc visibles en bona part dels establiments.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació