Anuncia't al Descobrir

Montblanc estrena una visita familiar per descobrir el poble

‘Explora Montblanc’ és una aposta per conèixer el municipi a través de l’experimentació i la descoberta

Des d’aquest estiu, Montblanc afegeix a les visites monumentals unes noves visites guiades adreçades al públic familiar. Una iniciativa que té com a objectiu ampliar l’oferta turística per viure experiències singulars en família, i deixar d’escoltar els “estic avorrit” dels més petits.

Explora Montblanc’ us farà descobrir les curiositats i els llocs més singulars de la vila medieval a través d’un discurs proper. La visita incideix més en el ‘com’ s’explica que en el ‘què’ s’explica, apostant per un llenguatge distès i fonamentat, i en la difusió de curiositats o singularitats de la vila, fugint de la descripció típica de fets històrics. Llegendes, mites i històries acompanyaran la visita, ja que poden resultar més atractives per a infants i joves.

Per propiciar l’experimentació i la descoberta dels visitants, tots disposaran d’uns binocles per facilitar l’observació, a més d’un dossier amb materials gràfics que permetrà d’una manera didàctica anar assimilant conceptes a partir d’imatges.

Durant l’estiu, les visites estaran disponibles cada dia a les 10.30 h. Amb l’inici del curs escolar, es faran només els caps de setmana i festius. El preu de les entrades és de 8 € per a més grans de 14 anys, de 4 € per a infants d’entre 7 i 14 anys i gratuïta per a menors de 6 anys.

D’altra banda, està previst que a finals d’any s’afegeixi una altra visita, aquest cop sense guia, però amb el suport de material gràfic. Un projecte inclòs en l’operació ‘La història fa turisme’ que coordina l’Ajuntament de Montblanc dins del PECT TurisTIC en família que lidera la Diputació de Tarragona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació