Anuncia't al Descobrir

Pícnics de verema al Penedès

La segona edició d’aquesta nova Festa de la Verema és el tret d’inici d’un mes d’activitats

Per segon any consecutiu, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès donen la benvinguda a l’època més esperada de l’any amb la Festa de la Verema al Penedès - Pícnics als cellers. El proper 4 de setembre, els cellers proposen fer un pícnic de verema a l’aire lliure combinat amb una activitat a la vinya. Una proposta que donarà el tret de sortida a un mes ple d’activitats turístiques en què les propostes de verema seran les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, provar el primer most flor o fer la verema en família són algunes de les activitats.

Per participar als pícnics, hi ha tantes opcions com cellers. Hi participaran un total de 15 productors vitivinícoles amb propostes aptes per a famílies, amics i parelles que volen veure i viure de ben a prop les vinyes en la seva màxima esplendor i els cellers en el moment de feina més intensa.

Per exemple, Sumarroca ofereix, per 31 euros, una visita de verema al celler amb tast de most de les tines i un pícnic a la vinya amb ampolla de vi i productes de proximitat. Batllori, per la seva banda, fa una proposta infantil i una altra per a adults i amenitzarà el pícnic amb música en directe. Una altra proposta diferent és la de Rovellats, que ha preparat un taller de pintura amb vi per a nens de fins a 13 anys, mentre els pares fan una visita guiada amb tast de dos caves reserva abans de fer el pícnic en família.

La verema és un dels moments més especials per passejar entre vinyes, acostar-se als cellers i compartir en família una experiència única. Activitats que organitzen els cellers del Penedès, amb l’objectiu de fer passar una molt bona estona als visitants. La proposta va néixer l’any passat amb la reobertura de molts establiments i amb la finalitat de fer una promoció turística singular i valuosa, que donés a conèixer la diversitat d’ofertes que proporciona el Penedès. La Festa de la Verema és l’inici d’un setembre ple de propostes per viure en primera persona les vinyes, el bon temps i la bellesa de la terra.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació