Anuncia't al Descobrir

Un festival per no parar de riure

El Masnou tornarà a viure el Festival Ple de Riure aquest estiu

Després que la pandèmia obligués a cancel·lar-lo l’any passat, el Festival ple de Riure del Masnou torna amb moltes més ganes de fer riure. Les actuals condicions sanitàries, però, han fet que el festival deixi el seu escenari habitual, la platja d’Ocata i que s’hagin reduït els espectacles. Tot i això, l’Ajuntament del Masnou continua apostant per aquest esdeveniment que, després de vint-i-u anys, ja s’ha convertit en un imprescindible dels estius al municipi.

El Ple de Riure sí que ha mantingut les places de Ramon y Cajal i de Ca n’Humet com a escenaris. A la primera s’hi farà l’espectacle inaugural Otros aires, de la companya Duo Laos (15 de juliol). Una combinació d’acrobàcies, tango i comèdia per fer un viatge a l’univers simbòlic argentí, amb molt d’humor.

A la segona, tindrà lloc el Collage, de la companyia Bot Project (17 de juliol). Una funció on dos homes suspesos a l’aire es disposaran a tirar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que assenyala el guió, però ben aviat entre bot i bot aquests dos artistes comencen a recrear situacions còmiques i ben esbojarrades.

L’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet s’incorporarà com a escenari del festival i la companyia Yllana, una clàssica del Ple de Riure, hi farà dues representacions de l’obra The Primitals (15 i 16 de juliol), la història de quatre aborígens d’un planeta que podria ser la Terra i que reclamen l’escenari, disposats a conquerir el públic, amb la música com a fil conductor. En aquest escenari interior, per complir les mesures de la covid-19, només estarà permès el 50% de l’aforament i, per tant, tan sols hi podrà haver 125 espectadors. Per aquest motiu, també, s’han programat dues sessions d’aquest espectacle.

El programa el completarà l’espectacle itinerant de còmic de carrer de la companyia Anna Confeti (16 de juliol, lloc encara per decidir). A la fresca és la història de tres personatges i una cadira gegant que surten a prendre la fresca i generen diverses situacions còmiques al llarg del seu recorregut.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació