Anuncia't al Descobrir

Viure la tardor amb el Ripollès Discovery Walking

Cultura mil·lenària i paratges naturals en un dels darrers festivals de senderisme

La tardor deixa una estampa de colors taronges i vermells que esclaten pels boscos de tot Catalunya, com és el cas dels del Ripollès, una comarca amb una cultura mil·lenària i paratges naturals de gran valor. Un paisatge d’una bellesa incalculable que serà l’escenari de la 3a edició del Ripollès Discovery Walking, que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre.

Aquest festival de senderisme ofereix un conjunt d’activitats que us faran conèixer l’empremta humana del territori, amb els monestirs, les esglésies romàniques o les barraques de pastor; i també, la màgia de la natura, amb les valls de Ribes i Camprodon, i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Per a aquesta ocasió destaca el sopar entre cérvols, una experiència única per gaudir de l’espectacular fenomen natural de la brama. També, una visita tranquil·la per les pastures d’alta muntanya d’Espinavell, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, i un itinerari de vertigen a la vall de Ribes.

Un programa que es complementa amb la Fira de la Galeta de Camprodon, on els artesans ofereixen les millors galetes del territori; la Biennal del Metall de Campdevànol, una fira vinculada al món del ferro, i, finalment, una activitat cultural al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Una proposta diversa, en què la natura i el patrimoni us faran testimonis de la riquesa d’aquesta comarca. Per formar-ne part, visiteu-ne la pàgina oficial. Cada activitat té un cost variable, i totes inclouen un ‘kit del senderista’ amb productes del Ripollès.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació