Anuncia't al Descobrir

Torna la Verema del Cava a 15 cellers emblemàtics del Penedès

La sisena edició tindrà lloc cada cap de setmana de setembre amb 15 propostes enoturístiques per a tots els gustos

Setembre és el gran moment per als cellers i les vinyes, ja que és època de verema. Aquest any, el Penedès torna a celebrar la Verema del Cava, una iniciativa promoguda per un grup selecte de quinze cellers penedesencs amb l’objectiu de compartir amb tothom qui ho vulgui la màgia d’aquest procés.

Tots els caps de setmana de setembre, els amants del cava podran gaudir d’activitats enoturístiques, on el paladar serà la més important de les eines. Una ocasió perfecta per conèixer les terres del Penedès, el seu producte i els professionals que fan realitat les bombolles daurades.

Aquesta sisena edició ve acompanyada de moltes experiències meravelloses que ofereixen els diferents cellers. Per exemple, des de Caves Vilarnau proposen una visita a les seves vinyes, on un guia explicarà com es fa la verema, una ruta que acabarà amb un tast de vi i un pícnic rodejats de natura. Si us agraden més les aventures, no us podeu perdre la marxa nòrdica que prepara Covides, una excursió entre vinyes, on es podrà descobrir el celler i fer un esmorzar de pagès maridat amb cava. En canvi, si preferiu sortir de nit, el vostre lloc el trobareu a les Bodegues Sumarroca, que ofereixen un sopar a l’aire lliure envoltats d’aromes de verema i acompanyats d’un concert en directe. Una experiència per despertar tots els sentits.

Són només alguns dels exemples de les propostes d’aquests dies, però n’hi ha 12 més que podeu consultar i reservar a la pàgina oficial de la Verema del Cava. Activitats per a tots els gustos i públics, que van des del tast, degustacions i àpats, fins a caminades, concerts i natura. Totes elles tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació