Anuncia't al Descobrir

8 propostes de mar i muntanya per descobrir la Selva

No cal triar: descobrim la diversitat de la comarca que es troba entre les muntanyes del Montseny i les cales de la Costa Brava

Visitar un castell, fer una ruta en ‘segway’ entre boscos, visitar una ciutat medieval, descarregar adrenalina en un parc d’aventura, passejar per un jardí botànic o fer un recorregut en vaixell per banyar-se en una cala solitària. La comarca de la Selva ofereix propostes per gaudir del mar i de la muntanya a parts iguals.

Visita guiada a la vila closa de Tossa de Mar

Tossa de Mar La platja i la vila emmurallada de Tossa de MarGettyImages
La vila closa de Tossa de Mar és l’únic exemple de població medieval fortificada que encara es conserva a la costa catalana. Passegeu per les muralles, rondeu sense presses pels carrers empedrats i quedeu bocabadats tot observant les finestres i els balcons decorats amb buguenvíl·lies. Podeu fer-ho per lliure o amb una de les visites guiades Tossa Tour Experience, que organitzen des de l’Oficina de Turisme.
www.infotossa.com

Ruta amb 'segway' 4x4 entre boscos

Seway selva Rutes amb segway tot terrenywww.aquaterraclub.com
L’empresa d’aventura i natura Aquaterra Club ofereix rutes amb ‘segway’ pels boscos de Sant Hilari Sacalm i pels camins que envolten Santa Coloma de Farners. Són recorreguts guiats per camins i pistes poc freqüentats, passant per fonts, boscos i antigues masies, ideals per experimentar la sensació de conduir aquest original vehicle, que funciona mitjançant l’autobalanceig. Amb el moviment del vostre cos, decidireu la direcció del recorregut!
www.aquaterraclub.com

Visita guiada al castell de Montsoriu

Montsoriu El castell de Montsoriu a vista d’ocellwww.montsoriu.cat
Amb les visites guiades al castell de Montsoriu, descobrireu un dels exemples més rellevants d’arquitectura militar medieval de la Mediterrània, considerada la fortalesa gòtica més important de Catalunya. Acompanyats d’una guia, visitareu el recinte jussà, la barbacana, la torre del cos de guàrdia, el terrat fortificat, el pas de ronda, la capella preromànica, el recinte sobirà i la torre de l’homenatge, a la qual podreu pujar per gaudir d’una vista de 360º sobre el territori que l’envolta. A més, també tindreu l’oportunitat de conèixer-ne l’antic celler, el pati d’armes, la cisterna o la sala noble, així com la història dels seus diferents habitants i els episodis més rellevants. 
 

Visita als jardins Marimurtra de Blanes

Marimurtra El templet de Linné, als jardins de Marimurtra El templet de Linné, als jardins de MarimurtraGettyImages
Endinseu-vos en un univers de flors al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, que amaga a la vora de quatre mil espècies diferents de flora subtropical, mediterrània i temperada (algunes en perill d’extinció), que existeixen en un mateix espai gràcies al microclima del lloc. La passejada és deliciosa i arriba fins al templet de Linné, un meravellós mirador que fa de balcó al mar, amb vista a la cala sa Forcanera. 

Ruta a peu pels camins de ronda de Lloret de Mar

Lloret de Mar El litoral del Lloret de MarGettyImages
El litoral de Lloret de Mar disposa de magnífics trams de camí de ronda, tant cap al sud com cap al nord. Podeu triar entre el camí que enllaça Lloret amb Blanes, un tram d’uns 8 km que passa per miradors, jardins, boscos, penya-segats i petites cales d’aigües cristal·lines; o el que va de Lloret a Tossa, un recorregut més llarg, de 12 km, que passa per diferents cales i travessa zones de roques i penya-segats.

En vaixell de la platja gran de Tossa a cala Giverola

cala Giverola La cala Giverola, a Tossa de MarGetty Images
Una petita embarcació que voreja la costa us portarà des de la platja Gran de Tossa fins a la cala Giverola, visitant a mig camí la cova d’en Cateura. És un dels recorreguts que fan les embarcacions ‘Fondo de Cristal’ pel litoral de la Selva que permet veure (i viure) des del mar indrets curiosos de la costa, com les coves des Bergantí i d’en Cateura, el Sot d’en Boada i la cala Bona. 
 

El bosc elàstic de la Selva de l’Aventura

Selva Aventura Els llits elàstics entre els arbreswww.selvaaventura.com
Al recinte del parc La Selva de l’Aventura, trobareu un circuit de llits elàstics situats entre 15 i 18 metres d’altura entre arbres amb tirolines i ponts penjants entre els arbres. Es tracta del bosc elàstic, una superfície de 800 metres quadrats que inclou ponts, tobogans i xarxes entremig de les capçades dels arbres.

“Camina descalç” al Sender dels Sentits

Camí dels sentits Una caseta de fusta a l’itinerari del sender dels sentitswww.selvaaventura.com
Al mateix recinte de La Selva de l’Aventura, podeu fer un recorregut d’un quilòmetre i mig amb els peus nus per descobrir una gran varietat de materials i textures i viure una pila de sensacions. El sender us farà gaudir de noves sensacions a través del sentit del tacte, però també de la vista, de l’olfacte i de l’oïda.
 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació