Anuncia't al Descobrir

Un viatge gastronòmic pels plats més festius

Ja està en marxa la sisena edició del concurs el Plat Favort que organitza la revista CUINA

Aquest any, el Plat Favorit dels Catalans us proposta un viatge pels plats més festius del país. Busca el millor plat de festa de Catalunya i vol que el concurs sigui un festí. Quin és el plat que no pot faltar a taula quan feu una celebració amb la família o amb els amics? Quina recepta us fa perdre el cap i voleu que es converteixi en la més festiva del país?
Ja està en marxa la sisena edició del concurs gastronòmic més sorprenent de Catalunya i, fins al 20 d’octubre, podeu votar per descobrir quin plat acompanyarà els plats guanyadors de les edicions anteriors (l’escudella i carn d’olla, el pollastre del Prat, la coradella de Molins de Rei, el cebiche i els cargols) a l’Olimp gastronòmic català.
 
Com podeu votar?
Entreu a platfavorit.cuina.cat i voteu el plat de festa que us agradi més. En la primera fase del concurs competiran vint plats, deu dels quals passaran a l’última eliminatòria, i finalment només quedaran els quatre finalistes.
Podeu votar tants plats com vulgueu a cadascuna de les fases i així us assegureu que el vostre preferit arribarà a la final!
 
Quins plats competeixen?
Enguany, vint plats de festa lluiten braç a braç per convertir-se en el Plat Favorit 2021 i cadascun està apadrinat per un dels 20 xefs de la revolució gastronòmica que us vam presentar amb motiu del vintè aniversari de la revista:
 
- Sarsuela (David Andrés)
- Peus de porc amb gambes (Carlota Claver)
- Suquet de peix (Arnau Bosch)
- Mandonguilles amb sípia (Adrià Bou)
- Canelons de pollastre (Àlex Carrera)
- Ensalada russa (Ferran Cerro)
- Espatlla de xai al forn (Elisabet Farrero)
- Braç de gitano de patata (Jordi Coromina)
- Fricandó (Joseba Cruz)
- Rodó de vedella amb bolets (Jan Fargas)
- Conill amb samfaina (Gonzalo Ferreruela)
- Pollastre rostit (Zhou Mengxin)
- Macarrons de rostit (Arnau Muñío)
- Peix al forn (Elisabet Nolla)
- Bacallà amb panses i pinyons (Moha Quach)
- Fideuada (Miquel Pardo)
- Arròs a la cassola (Carles Pérez de Rozas)
- Ànec amb peres (Martina Puigvert)
- Garrí al forn (Víctor Torres)
- Galtes de porc rostides (Pere Venturós)
 
Quines fases té el concurs?
El concurs del Plat Favorit dels Catalans 2021 es divideix en tres fases. En la primera, fins al 10 d’octubre a les 23.59 h, competeixen els vint plats candidats. Podeu votar més d’un plat si us costa triar-ne només un, però tan sols podeu emetre un vot per cada proposta cada sis hores.
 
El dilluns 11 d’octubre començarà la segona eliminatòria, en què competiran els deu plats més votats de la primera fase fins al diumenge 17 a les 23.59 h. En aquell moment, començarà la gran final a quatre del Plat Favorit dels Catalans 2021: els quatre plats més votats lluitaran per convertir-se en els guanyadors d’aquesta edició i tindreu temps per votar fins al dimecres 20 d’octubre a les 12 h. Una estona més tard, al Gastronomic Forum de Barcelona, donarem a conèixer el guanyador i sabrem quin és el Plat Favorit dels Catalans 2021!
 
Ja podeu votar a platfavorit.cuina.cat per triar el Plat Favorit dels Catalans 2021. Enguany #seràunfestí!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació