Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘On és la Iunia?’, un misteri per resoldre a Guissona

El Museu de Guissona ofereix una visita teatralitzada per donar a conèixer la importància del seu passat romà i els vestigis que amaga el seu parc arqueològic

Entre els vestigis de l’antiga Iesso, destacada ciutat romana situada a l’actual municipi de Guissona i que es va convertir en una important capital interior de l’Imperi, s’hi amaga un misteri: on és la Iunia? La jove va desaparèixer sense deixar rastre però el governador no s’ho acaba de creure. Per això demana al noble romà Titus Inquisitivus que investigui el cas, ja que la Iunia és, a més, la filla d’un dels comerciants més rics de Iesso. L’acompanyarà en aquesta investigació en Cornelius Augurus, un endevinador amb unes habilitats especials que ajudaran a resoldre el cas, així com tot el públic que assisteixi a les visites teatralitzades que el Museu de Guissona ha organitzat amb la companyia Alea Teatre. 

La desaparició de la Iunia és el punt de partida per mostrar com era la ciutat romana de Iesso a través d’un recorregut pel museu i pel parc arqueològic d’aquest municipi de la Segarra. El visitant descobrirà alguns escenaris del misteri, com ara la muralla, la porta nord de la ciutat, la casa senyorial i les termes, en un passeig per la història i el patrimoni del municipi.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació