Anuncia't al Descobrir

12 propostes per gaudir de Formentera a la tardor

Us convidem a descobrir l'illa de la calma fora de temporada

Formentera abraça la tardor per retrobar-se amb ella mateixa després del frenesí de l’estiu. Són mesos de llum radiant, tranquil·litat a la terra i mar temperat. En aquest ambient de calma i sense aglomeracions és com millor podrem assaborir les seves extenses platges de sorres blanques i aigües cristal·lines, els recorreguts per la natura verge i la gastronomia marinera local, a més de la pràctica d’esports i un ampli ventall de visites culturals i històriques. En aquest escenari únic i conservat amb cura, podrem gaudir en família o amics l’essència del Mediterrani concentrada en uns 80 km².
En aquest minisite, us oferim una selecció amb 12 propostes per tastar el paradís en primera persona durant la tador. Veniu i gaudiu d’aquesta petita gran illa. Us convidem a perdre-us pels camins, a descobrir el seu llegat mariner i a gaudir del seu litoral únic. També us mostrem l'illa com a paradís del 'birdwhatching', com a espai ideal per practicar turisme actiu i com a joia gastronòmica. No us perdeu tampoc l'univers que amaga sota l'aigua, la finca Marroig o activitats com la Mitja Marató o la Formentera Fotogràfica. 

 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació