Anuncia't al Descobrir

Aquesta tardor, escapa’t a Reus

Modernisme, Gaudí, compres, vermut i oferta gastronòmica entre els principals recursos turístics de la ciutat

">

L’Agència Reus Promoció posa en marxa aquesta setmana la campanya de tardor “Reus. Una escapada genial”, una acció de promoció turística de ciutat dirigida principalment al mercat català i que té com a objectius principals donar a conèixer els principals recursos turístics de la ciutat (Modernisme, Gaudí, Compres, Vermut i oferta gastronòmica), allargar l’estada dels visitants afavorint la pernoctació als hotels de Reus i posicionar Reus com a destinació d’escapades de cap de setmana.

 
La millora de la situació generada per la covid-19 i l’aixecament de la majoria de les restriccions permeten presentar una campanya orientada a un públic que aprofita els caps de setmana per sortir i gaudir de les propostes turístiques relacionades amb el turisme cultural, la gastronomia i les compres, principalment.
 
La proposta d’escapades genials de tardor inclou una nit d’hotel a la ciutat en cap de setmana en règim de allotjament i esmorzar i un paquet d’experiències que inclou visites guiades a la casa Navàs i la Ruta del Vermut, la polsera Visit Reus que dona accés a cinc indrets emblemàtics del patrimoni cultural de la ciutat i productes gastronòmics vinculats a la ciutat. Ho trobareu tot detallat a www.reusunaescapadagenial.cat.
 
Sorteig d’estades i de paquets d’experiències a Reus
Després de l’èxit assolit durant la passada campanya d’estiu, Reus torna a sorteig d’estades i experiències turístiques a la ciutat, amb l’objectiu de donar més visibilitat al producte d’escapades a Reus. Se sortejaran un total de 50 escapades genials per a dues persones amb estada a diferents hotels de Reus en règim d’allotjament i esmorzar i 230 paquets d’experiències genials. Es podrà participar al sorteig entrat a la pàgina www.reusunaescapadagenial.cat des del proper dissabte 23 d’octubre i fins al dia 1 de novembre a les 23:59 h. El sorteig dels premis es realitzarà el dimecres 3 de novembre. Els premiats podran gaudir de les experiències i les estades genials a partir del cap de setmana del 13 i 14 de novembre.
 
Activitats complementàries 
Amb l’objectiu de complementar l’oferta turística de cap de setmana i ampliar la seva oferta, l’Agència amplia el seu programa d’activitats a realitzar els divendres, dissabtes i diumenges dirigides a diferents públics.
 
Al Gaudí Centre, es posa en marxa un extens programa de visites guiades, tallers, escape room dirigides a diferents públics: familiar, joves... ampliant l’oferta d’activitats a realitzar a la ciutat. Totes les activitats giren al voltant de la figura d’Antoni Gaudí i s’ha apostat per introduir els tallers per a públic general per acostar les tècniques i recursos de l’arquitectura de Gaudí a un ventall més ampli de visitants. Són els següents: 
1. Taller de ceràmica: Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes?
2. Convertim-nos en ebenistes per una estona. Som-hi!!!!!!
3. Visita familiar i taller  acompanyats d’un educador.  Observem, escoltem i toquem en família.
4. Visita guiada. Antoni Gaudí. Del Geni a la persona.  Adreçada a públic general.
5. Visita guiada. Descobrim l'Antoni. Del Geni a la persona. Adreçada a public familiar.
6. Escape Room. L’enigma de Takeshi Nazo
 
Per acabar, a l’Estació Enològica, es reinicia la degustació de vermut de Reus pels visitants de l’espai de la “Casa del Vermut i del Vi”, que es va deixar de realitzar a causa de la pandèmia, i que permetran realitzar un tast de vermut de Reus, avellana i oli DOP Siurana (3€).

Totes aquestes activitats es podran comprar a la web www.ticket.reusturisme.cat i es podran començar a realitzar a partir del cap de setmana del 23 d’octubre.
 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació