Anuncia't al Descobrir

El port de Palamós torna a rebre creuers per primer cop després de la pandèmia

Es preveu que aquesta tardor arribin vuit vaixells més als ports de Palamós i Roses

La setmana passada va arribar a Palamós el primer creuer després de més d’un any i mig d’absència per culpa de la pandèmia de la covid-19. Van desembarcar 600 turistes a bord del creuer ‘Marella Explorer 2’, amb tots els protocols i les mesures de sanitat i seguretat dins el creuer, al port i a la destinació. L’arribada de l’embarcació també ha servit per comprovar si el protocol establert en el qual s’ha treballat durant els darrers mesos funciona. Aquesta tardor es preveu que els ports de Palamós i Roses rebin un total de vuit creuers més. 

 
Activitat a Barcelona i Tarragona
Els ports de Barcelona i Tarragona també van recuperant la seva activitat. Tarragona ja ha rebut tres creuers i preveu rebre’n tres més fins a final de novembre. Pel que fa al port de Barcelona, en el que portem d’octubre, hi han atracat una cinquantena de vaixells i es preveu que fins a final de novembre n’hi arribin un centenar més. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació