Anuncia't al Descobrir

Ja és a la venda ‘Muntanyes’, el número de tardor de la revista ‘Arrels’

El quart número de la revista ja és al quiosc amb un dossier que parla de les experiències de persones que estimen la vida a les altures

Per què un surfista ha instal·lat al cor de la Vall Fosca un taller on construeix planxes de surf per solcar el Mediterrani? Com és que una periodista barcelonina va quedar tan fascinada per l’Himàlaia que fins i tot ha acabat casant-se amb un xerpa? Què ha portat l’Antonio de Vilamajor a romandre, contra totes les dificultats, al seu poble de l’Alt Urgell mentre tots els veïns en marxaven?

Són algunes de les preguntes que respon el quart número de la revista ‘Arrels’, ja a la venda. Una revista que intenta conèixer millor el repte de viure a les altures a través de l’experiència d’homes i dones que han convertit aquestes dificultats en el seu dia a dia. Viure a muntanya no és fàcil, però qui ho aconsegueix hi queda atrapat. El dossier central d’aquest número descobreix persones amb experiències vitals ben diverses relacionades amb la vida entre cims i valls, com ara l’Emelie Forsberg, atleta —i parella de Kilian Jornet— que, quan descansa de les seves curses muntanya amunt, reposa a la màgica vall de Måndalen, a Noruega; l’Antonio, que va néixer fa vuitanta-sis anys a Vilamitjana, a l’Alt Urgell, i mai n’ha volgut marxar; en Sergi, un home d’ànima marinera que, malgrat tot, viu al cor de la Vall Fosca, on construeix planxes de surf, o la Xiana, que es va allunyar tant del brogit de Barcelona que es va acabar enamorant d’un xerpa nepalès.

A més, ‘Muntanyes’ també us farà viatjar fins als camps del Pakistan acompanyats de la doctora Azra Talat Sayeed per conèixer com hi treballen les pageses, i us acompanyarà fins a Gironella, on coneixereu la vida camperola d’en David i la Noemí.

Amb aquest número, ‘Arrels’ tanca el seu primer cicle de vida després d’un número d’hivern —dedicat als boscos—, un de primavera —dedicat a les hortes—, un d’estiu —dedicat a l’aigua— i, ara, aquest de tardor —dedicat a les muntanyes. Trobareu el quart número d’‘Arrels’ a tots els quioscos, llibreries, botigues Abacus, supermercats Bonpreu i Esclat i al web d’‘Arrels’.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació