Anuncia't al Descobrir

La Trobada Descobrir reunirà els 100 projectes turístics més inspiradors

El Santuari del Miracle acollirà el 3 i el 4 de novembre un esdeveniment únic per reflexionar sobre el futur del turisme al país

Els dies 3 i 4 de novembre celebrem la Trobada Descobrir del Santuari del Miracle, un esdeveniment per afrontar els reptes del futur i impulsar un nou model de turisme al servei del país basat en les 5 grans mesures del Manifest Descobrir. Reunirem els líders dels 100 projectes més destacats d’arreu del territori per debatre i formular propostes del model turístic que volem. Serà un espai d’inspiració on s’explicaran projectes innovadors i un lloc de trobada per connectar, per primera vegada, amb diferents iniciatives d’arreu del país. 

 
Seguiu-la en streaming
La Trobada es podrà seguir online. Per fer-ho només cal que us apunteu en aquest enllaç i rebreu els enllaços de connexió. Podreu escoltar les veus expertes més reconegudes del turisme a Catalunya. Manel Casanovas, director de la Trobada i del Santuari del Miracle, José Antonio Donaire, professors universitats i exdirector de l’Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Martí Sabrià, expert turístic i exgerent del Grup Costa Brava Centre, Inmaculada Juan, responsable de l’Àrea d’Ús Públic i Educació Ambiental del Parc Natural del Delta de l’Ebre o Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, són només alguns dels ponents que es podran sentir entre els dies 3 i 4 de novembre i que formen part del programa excepcional de la Trobada. 
 
El futur del turisme, en joc
La trobada serà un espai d’inspiració on s’explicaran i es posaran en comú iniciatives turístiques pioneres basades en la sostenibilitat i la responsabilitat. Una ocasió única per obrir un nou espai, una reflexió sobre el futur del turisme en el nostre país, una aposta pel turisme de proximitat, sostenible i responsable. En definitiva, l’oportunitat de trobar un bon lloc per al turisme a l’economia catalana de les pròximes dècades.
 
La cimera compta amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme i dels principals patronats turístics del país (Costa Brava Pirineu de Girona, Turisme Costa Daurada, Terres de l'Ebre, Ara Lleida, Barcelona és molt més i Barcelona Turisme) i també de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació