Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Una setmana per descobrir el patrimoni industrial català

Torna la Setmana del Turisme Industrial a Catalunya, un esdeveniment únic a Europa

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza enguany la sisena edició de la Setmana del Turisme Industrial a Catalunya. Es tracta d’una oportunitat per descobrir el més interessant del patrimoni industrial català d’una manera diferent.

 
Del 23 al 31 d’octubre museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i empreses programaran visites guiades, portes obertes, tallers i moltes activitats més perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses. Les que han format part de la nostra història i totes aquelles que fem servir
cada dia.
 
En aquesta sisena edició, aquest gran esdeveniment, consolidat i únic a tot Europa, se centra en les noves formes de fer turisme i en la sostenibilitat i l’era postcovid, a més de promoure activitats de proximitat per al públic i unes altres de virtuals, en línia, que es poden gaudir des de casa.
 
Amb la Setmana del Turisme Industrial 2021, la XATIC segueix apostant per la difusió i la promoció del turisme industrial com un turisme diferent, sostenible i molt més proper. Perquè, a més de poder contemplar paisatges i monuments històrics al costat de casa, ens explica i ens ajuda a conèixer com es fan les coses que ens interessen.

Inauguració de la setmana
La XATIC inaugurarà, el divendres 22 d’octubre a les 19 h, la Sisena Setmana del Turisme Industrial amb la projecció del documental ‘Bienviajados’, realitzat per Sergio Otegui, productor audiovisual i autor del blog de viatges ‘Nada Incluido’, i per Alberto Menéndez, reporter i creador de continguts del blog ‘The Traveler Project’.
 
Després del documental, tindrà lloc una taula rodona que posarà l’atenció en les maneres de viatjar en el futur i que analitzarà propostes sostenibles del turisme postcovid-19. Comptarà amb la participació dels creadors del documental, de representants de l’Agència Catalana de Turisme i del Servei de Turisme de la Diputació de Barcelona. Moderarà l’acte Sira Puig, periodista i directora de Turisme de Sitges. L’acte es podrà seguir de manera presencial o en ‘streaming’ en aquest enllaç.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació