Anuncia't al Descobrir

Descobreix el Paisatge dels Genis: quatre dies en cotxe i en família

Una aventura de 140 km de Reus al Vendrell dividida en quatre etapes

La Ruta del Paisatge dels Genis és una bona excusa per conèixer els secrets de Reus, Mont-roig del Camp, El Vendrell i Horta de Sant Joan. Quatre municipis que van ser la inspiració de quatre grans genis: Gaudí, Miró, Casals i Picasso. Què us semblaria una ruta en cotxe i en família per descobrir aquests indrets en funció dels vostres gustos? Aquesta és la proposta del Paisatge dels Genis per aquesta tardor. Una ruta per apropar-vos millor a la manera de pensar i d’entendre la vida d’aquests quatre personatges que avui en dia considerem genis. Una aventura de 140 quilòmetres dividida en quatre etapes que combina la visita als museus dels artistes (Gaudí Centre, Mas Miró, Museu Pau Casals, Casa Nadiua de Pau Casals i Centre Picasso) amb activitats molt diverses. 
 
Aquesta ruta, que pot fer-se amb tota la família, és una oportunitat perquè els més petits coneguin la història d’aquesta terra del sud de Catalunya i siguin testimonis de com els grans genis hi van passar part de la seva vida. 
 
La ruta s’inicia a Reus (Baix Camp), on podreu visitar les obres arquitectòniques del Modernisme a la ciutat, a més de formar part d’un joc d’escapada molt entretingut per descobrir un gran tresor o apuntar-vos als tallers de manualitats que organitza el Gaudí Centre per als més petits de la casa.
 
Per a la segona etapa, les rutes de senderisme i les activitats familiars a Mas Miró seran els fils conductors per descobrir Mont-roig (Baix Camp), la seva natura, el seu patrimoni i, sobretot, qui era Miró i què hi va fer. 
 
El tercer dia, Picasso serà el geni per descobrir, i per això haureu d’anar fins a Horta de Sant Joan (Terra Alta), on us esperen la cova de Picasso, rutes pel poble i vies verdes, entre altres grans experiències. 
 
Per posar punt final a aquesta aventura familiar, al Vendrell (Baix Penedès) us espera Pau Casals amb la seva dolça melodia. Activitats tan variades com rutes en bici, passejades a la platja, visites pel poble o caminades sobre els arbres, tancaran la Ruta del Paisatge dels Genis pensada per a famílies. 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació