Anuncia't al Descobrir

Descomptes exclusius per visitar els atractius del Baix Llobregat al novembre

La campanya ‘Al Baix, ofertes flaix’ és una oportunitat única per descobrir la comarca

Un 50% de descompte per fer una visita audioguiada a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí o per visitar el castell de Castelldefels i Piratia. Els preus de la carta d’un restaurant un 15% més barats. O la visita guiada a les coves de Montserrat amb una reducció en el preu d’un 10%. Són alguns dels descomptes que ofereix la campanya ‘Al Baix, ofertes flaix’ aquest mes de novembre. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa una campanya de descomptes i promocions entre el 12 i el 28 de novembre; una oportunitat única per descobrir la comarca i, alhora, per donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, just abans que arrenqui la campanya de Nadal.


Hi ha fins a 50 plans amb descomptes i promocions exclusives agrupades per als que volen adrenalina; per als que busquen allotjament, cultura, natura o restaurants, i per als que volen gaudir d’una activitat en família. A més, al web es pot seleccionar també el municipi de la comarca que es vol visitar, el tipus d’activitat que es vol fer (exterior o interior) i, fins i tot, quin cap de setmana es vol gaudir dels descomptes i de les ofertes especials. 
 
Activar els descomptes és molt fàcil. Només cal que entreu al web, accediu a la proposta i activeu la promoció per rebre un correu electrònic amb el descompte. A més a més, el Consorci de Turisme també posa en marxa al web de la campanya un sorteig d’una escapada amb activitats i àpat per a dues persones.

Més informació
www.turismebaixllobregat.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació