Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Tren dels Llacs acaba la temporada amb més de 4.700 visitants

Una xifra que encara queda lluny dels 7.000 passatgers que va transportar el 2019

El Tren dels Llacs, la històrica via entre Lleida i la Pobla de Segur, ha comptabilitzat un total de 4.709 passatgers al llarg de la temporada. Aquesta ocupació ha representat un 87,9% del total de seients disponibles. El passat 30 d’octubre es va fer l’últim recorregut de l’any, marcat per la recuperació després d’un 2020 molt complicat a causa de la pandèmia de la covid-19. L’any passat només es van poder oferir 2.520 places, de les quals se’n van ocupar un 56%. Aquest any, però, les dades s’han recuperat, tot i que encara queden lluny de les 7.056 places que es van oferir el 2019. Un any en què es va omplir un 99,7% de la disponibilitat i, per tant, va suposar que el tren va transportar 7.039 viatgers durant tota la temporada.

L’encant de la ruta
El Tren dels Llacs és una ruta que uneix Lleida amb Balaguer. La línia va quedar en desús i el 2005 es va començar a restaurar fins que el 2007 es va reobrir amb finalitats turístiques. El recorregut transcorre per la vora del riu Segre i passa per 40 túnels i 75 ponts durant un total de 89 quilòmetres, un trajecte que és un espectacle visual. Per tal de gaudir-lo, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ofereix dues possibilitats: el Tren Històric —un comboi fabricat el 1968 que us farà retrocedir en el temps— i el Tren Panoràmic —un model més actual amb grans finestrals per observar el paisatge. A la web podreu trobar les dates exactes del servei, disponible entre abril i octubre.

Èxit en la reserva anticipada
El servei de reserva anticipada en línia de bitllets s’ha estrenat amb èxit. Ha suposat una millora en el sistema de venda del Tren dels Llacs i ha permès a les persones usuàries assegurar-se la disponibilitat del trajecte el dia en què es volia fer la visita. El Tren dels Llacs és un servei estable amb una molt bona rebuda. És per això que des de FGC no es plantegen fer canvis de cara a la temporada vinent.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació