Anuncia't al Descobrir

La DO Terra Alta estrena Ruta del Vi

Aquest projecte vol situar la comarca de la Terra Alta com una destinació enoturística de referència

Denominació d'Origen Terra Alta ja compta amb una Ruta del Vi. Aquest projecte neix amb la intenció de refermar el valor de la comarca a través d'una oferta diversa d'activitats amb el vi com a atractiu principal. Els eixos més destacats que integren la ruta són el vi lligat a la gastronomia i el patrimoni històric i cultural de la comarca.

 
S’ofereixen més de 50 activitats de diferents temàtiques, i adreçades a tot tipus de públics, entre les quals s’inclouen visites a cellers, tastos de vins, tastos de verema o visites històriques, entre d’altres. És el resultat d’anys de treball que han servit per articular el projecte a partir d'una estratègia de creixement sostingut amb criteris de responsabilitat i turisme responsable. 
 
En paraules de Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta, la Ruta del Vi ha de permetre endreçar les diferents propostes enoturístiques dels cellers “per enriquir l’oferta plural i dinàmica” que hi ha a les Terres de l’Ebre. “La Ruta del Vi de la Terra Alta és un projecte ambiciós i creatiu, innovador i inclusiu. Un projecte de futur que donarà vida i notorietat al territori a través dels seus vins, de les seves garnatxes i de la DO Terra Alta”. 
 
La Ruta del Vi de la DO Terra Alta és un projecte de col·laboració publicoprivada que implica diferents agents tant de la demarcació de Tarragona com de la comarca de la Terra Alta, com ara la DO Terra Alta i els seus cellers, el Consell Comarcal de la Terra Alta, la Diputació de Tarragona mitjançant el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta.
 
Audiovisual, web i xarxes socials
La Ruta del Vi de la DO Terra Alta tindrà el seu desplegament tant de manera audiovisual com digital, gràcies a la realització d’un espot i diverses càpsules audiovisuals que promocionen el territori, des del seu paisatge fins a la gastronomia, passant per l’oferta esportiva i de lleure.
La Ruta compta també amb perfils a les principals xarxes socials (@rutadoterraalta), així com amb un web (rutadoterraalta.cat) on es donen a conèixer totes les activitats dels membres que la configuren, de manera que el visitant pugui organitzar la seva visita amb temps i sense perdre oportunitats de gaudir tant dels vins com de la resta de propostes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació