Anuncia't al Descobrir

La Gastroteca convida a descobrir la riquesa de productes del territori aquest Nadal

Un joc proposa tastar productes catalans segons els gustos particulars

Si a la vostra taula no hi pot faltar formatge, si us menjaríeu el Montseny, si us identifiqueu amb els sabors aromàtics i si us atreviu a tastar productes i plats nous fàcilment, aquest Nadal heu de tastar el mató de Montserrat i el ventre d’ossos. Aquest és un dels suggeriments que obtindreu si poseu aquesta combinació de respostes al joc de Nadal de la Gastroteca, una manera de descobrir els més de 300 productes locals que recull aquesta pàgina web
 
Podeu jugar-hi tantes vegades com vulgueu i anar coneixent les combinacions resultants en funció dels criteris que escolliu (dolç, salat, picant, si és autòcton de les Terres de l’Ebre, del Pirineu, etc...). Al final del joc teniu l’oportunitat de participar al sorteig de 25 draps de cuina originals il·lustrats. 
 
Aquesta és la proposta del cercador de referència del producte català per aquestes festes per promocionar el producte local i de proximitat i una manera també de descobrir la riquesa gastronòmica que trobem arreu del país. El recuit de Drap de l’Empordà, el moscatell de Montbrió del Camp, el formatge amb oli o la girella del Pallars són altres productes dels quals trobareu informació al rebost de la Gastroteca. 

Més informació: 
www.gastroteca.cat/joc/nadal

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació