Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El programa ‘Vacances en família’ obre les inscripcions per al 2022

L’Agència Catalana de la Joventut posa a disposició de les famílies nits en albergs a preus reduïts

L’Agència Catalana de la Joventut ha obert les preinscripcions de ‘Vacances en família’, un programa social que ofereix un total de 56.337 places en albergs per al proper 2022 i que es repartiran a unes 11.000 famílies. Aquest any, l’oferta augmenta en 25.450 places —un 82% més que l’any passat—, ja que l’activitat va ser inferior a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la covid-19. Les famílies podran gaudir d’aquesta oferta en un total de 33 albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat, les quals podran gaudir dels descomptes socials del programa. El preu general del programa és de 31 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, mentre que a l’estiu i als ponts s’aplicarà una tarifa especial de 33 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada gratuïta; els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte, i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció.
Aquest programa va néixer ja fa divuit anys per potenciar el lleure familiar compartit, entès com una pràctica educativa, i afavorir la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants. Des de la seva posada en marxa, un total de 344.368 persones, corresponents a 90.722 famílies, han gaudit del programa ‘Vacances en família’. Si també en voleu formar part, les preinscripcions estaran actives fins al 13 de desembre a les 12 del migdia. Dos dies després, se celebrarà el sorteig per adjudicar les places definitives.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació