Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Xarxa per a la Conservació de la Natura engega una campanya solidària per al medi ambient

Aquest Nadal volen recaptar 20.000 euros per fer realitat els projectes de diverses entitats ambientals

La Xarxa per la Conservació de la Natura ha començat una campanya solidària per tal d’ajudar a diverses entitats mediambientals que treballen per conservar la biodiversitat de Catalunya. La campanya “Dóna’t per la Natura. La natura ets tu!”, que estarà activa durant tot el desembre, vol aconseguir 20.000 euros per ajudar a finançar entitats que ajuden a preservar una àrea amb una extensió propera a les 40.000 hectàrees, recuperant hàbitats i espècies en perill d’extinció.

Per tal de fer el donatiu podeu accedir a una web que han habilitat per la campanya i seleccionar el projecte al qual voleu aportar. Els projectes tenen objectius molt diferents, ja que n’hi ha de conservació d’espècies, preservació de la flora, creació de recursos didàctics o rehabilitació d’espais.

A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció de la natura i la millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista, moltes vegades és invisible, però és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tothom.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació