Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Agramunt inaugura el projecte ‘Camins de Riella’

Són tres itineraris temàtics inspirats en l’obra de l’escriptor Guillem Viladot

Agramunt (Urgell) estrena ‘Camins de Riella’, un projecte desenvolupat per l’Ajuntament per tal de conèixer millor el poble. S’han instal·lat un seguit de cartells pel centre històric del municipi amb faristols explicatius, cartelleres i elements direccionals per tal que els visitants puguin orientar-se i completar els tres recorreguts: Camins d’aigua, que inclourà tots els elements vinculats amb la gestió de l’aigua i anirà des del parc del Convent fins al pont de Ferro; Camins de terme, que serà el conjunt de recorreguts que hi ha als voltants d’Agramunt i dels quals ja s’ha senyalitzat la ruta fins al Pilar d’Almenara i el Camí Vell de Mafet, i Camins de pedra, que serà l’itinerari que recorrerà tot el centre històric (amb edificis com l’església de l’Assumpció, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1931, o la capella del Sió o dels Socors).

La iniciativa s’ha anomenat ‘Camins de Riella’ en referència al nom inventat pel poeta i artista Guillem Viladot per parlar del seu poble natal, Agramunt. El projecte es va iniciar l’any 2018 i ha tingut l’assessorament i la col·laboració d’historiadors locals, com Josep Bertran, que en van definir els continguts. La pandèmia va paralitzar l’execució del projecte el 2020, però finalment el 2021 s’ha pogut tirar endavant amb un pressupost de 73.000 euros.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació