Anuncia't al Descobrir

Els 10 del 2022

Un any més, us recomanem 10 llocs que presenten novetats que conviden a fer-hi una estada

Una vegada més, us presentem la nostra selecció de destinacions per al curs que comença. Un any més, que no és un any qualsevol, ja que al març del 1997 va sortir el primer número del DESCOBRIR.
 
Aquest 2022 farà, per tant, vint-i-cinc anys, un quart de segle, que la nostra capçalera us acompanya mes rere mes en la descoberta de la geografia catalana: dels seus paisatges i pobles, de les tradicions i monuments; de la seva gent, que sou també vosaltres, estimats lectors.
 
Ben aviat us farem partícip dels esdeveniments que estem preparant per celebrar l’aniversari, però en aquest exemplar us revelem el ventall de deu territoris a visitar els mesos que venen. Tots presenten novetats que recomanen fer-hi una estada i ens conviden a gaudir-ne amb propostes que aposten per la responsabilitat i el compromís en la seva preservació.

N’hi ha per triar i remenar. De l’astroturisme de Prades al turisme rural des Pla de Mallorca, o del romànic de l’Alt Urgell a la Costa Brava més verge de la mar d’Amunt, passant pels horitzons de Collsacabra, els poblets de muntanya de la Marina Baixa, el Montseny terapèutic, la Volta a Peu per la Garrotxa, l’enoturisme emergent de la Terra Alta o l’ecoturisme a Aigüestortes, parc nacional i destinació Starlight.
 
Deixe-vos portar, això serà una festa. Si voleu estar al cas de tot el que prepararem aquest any pel 25è aniversari, subscriu-vos ara al DESCOBRIR amb un 25% de descompte. 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació