Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Els 400 km de camins de Collserola en una nova guia

El Parc Natural edita tota la informació necessària per a la descoberta d’aquest espai

El Parc Natural de Collserola ja disposa d’un nou mapa guia de la zona. El fulletó incorpora tota la informació necessària per a la descoberta del parc (itineraris senyalitzats, àrees de lleure, miradors...), així com la normativa i les bones pràctiques recomanades durant la visita.

Al mapa, hi trobareu una extensa xarxa de pistes, camins i corriols (gairebé 400 km), que permeten descobrir el patrimoni natural i cultural d’aquest espai natural protegit. Promou l’accés al parc des dels nou municipis del seu voltant i hi prioritza l’accés amb transport públic. Es complementa, a més, amb el recull d’equipaments i serveis disponibles per a la visita.

Aquesta nova publicació té un objectiu doble: d’una banda, descriure la xarxa de camins disponibles per a les activitats d’ús públic al Parc Natural i els equipaments i serveis per a la visita, i de l’altra, posar en valor els beneficis que ens aporta aquest espai natural protegit i explicar les bones pràctiques que cal seguir-hi durant la visita.

És, doncs, una invitació a gaudir del Parc Natural de Collserola d’una manera responsable i a recórrer-lo, de dalt a baix, gaudint dels beneficis que ens aporta el contacte directe amb la natura. Està disponible en format paper als centres del parc i també en línia a la seva web on, a més del mapa, hi trobareu la informació ampliada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació