Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona posen en valor els músics emergents

La setena edició del cicle oferirà concerts cada divendres de febrer

Tornen Els Vespres d’Hivern. Torna l’aposta de la Universitat de Barcelona (UB) pels artistes emergents. Un any més, cultura i música al cor de la UB. Els concerts d’aquest cicle, projectes amb molta personalitat i d’un gran valor artístic, tindran lloc al Paranimf de l’Edifici Històric, un dels salons d’actes més espectaculars de la ciutat.

La frescor escènica de Flamenco Queer, el folk de la irlandesa Anna Mieke, les cançons senzilles de la felanitxera Maria Hein i el piano preciosista de Nil Ciuró són les propostes del programa. Projectes que revisiten l’arrel folklòrica i l’actualitzen amb una visió feminista interseccional.

L’èxit d’assistència de les edicions anteriors evidencia que el cicle s’ha convertit en tot un referent a la ciutat.

La programació és a càrrec de la cooperativa L’Afluent, que també s’ocupa de la direcció artística del Barcelona Acció Musical (BAM) a les Festes de la Mercè. Es manté, doncs, l’esperit arriscat, obert i transversal del cicle, i se n’amplia la visió amb la incorporació de l’equip curador de continguts.

Els concerts, que són gratuïts, tindran lloc cada divendres de febrer en horari vespertí. Per reservar les entrades, que es lliuraran a partir del 20 de gener d’una manera esglaonada i fins a completar l’aforament, cal accedir al web del cicle: ub.edu/vespres.

Les mesures sanitàries relatives a la covid-19 s’actualitzaran i es comunicaran pels canals oficials d’Els Vespres d’Hivern.

Concerts:

4 de febrer. Flamenco Queer (invitacions disponibles a partir del 20 de gener).
Agafant com a punt de partida la identitat tradicional, reivindiquen la inclusivitat del flamenc i recorden que, a començaments del segle XXI, la comunitat ‘queer’, transvestida i flamenca va confluir als barris del Raval i el Poble-sec.

11 de febrer. Anna Mieke (invitacions disponibles a partir del 27 de gener).
Nova veu de l’escena folk independent irlandesa. Ens visita en format de trio per entonar les brillants cançons del disc ‘Idle mind’, inspirat en un viatge per Europa amb bicicleta i en les seves estades a Nova Zelanda, Bulgària i Granada.

18 de febrer. Maria Hein (invitacions disponibles a partir del 3 de febrer).
La jove de Felanitx debuta amb ‘Continent i contingut’ (Hidden Track Records): deu cançons en les quals acumula pensaments, problemes, dubtes i certeses, com una tassa que ha començat a sobreeixir i necessita deixar córrer l’aigua.

25 de febrer. Nil Ciuró (invitacions disponibles a partir del 10 de febrer).
Pianista, compositor i productor que fusiona el minimalisme, la música contemporània i l’experimentació. Celebra la publicació del corprenedor ‘Oversoul’, editat pel segell suec 1631 Recordings.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació