Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Set càmpings de Tarragona reconeguts com els millors d’Europa

Són premis de dues associacions prestigioses dels Països Baixos i d’Alemanya

Set càmpings de les comarques de Tarragona han estat guardonats amb un reconeixement que els situa entre els millors d’Europa. Han estat premiats per dues associacions referents en el sector: l’ANWB dels Països Baixos i l’ADAC d’Alemanya. Cinc d’aquests càmpings han estat reconeguts en els dos premis. Els set establiments, que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, són Alannia Els Prats Càmping & Resort (Mont-roig del Camp), Platja Montroig Càmping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping & Resort Sangulí (Salou), Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit) i Càmping Stel (Roda de Barà). Una de les associacions encarregades de decidir els guanyadors —la neerlandesa ANWB— es dedica a la mobilitat des de 1883 i compta amb més de 4,5 milions d’usuaris. Això fa que Mireia Sans —presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada— es mostri “completament satisfeta” amb els reconeixements rebuts. Ha volgut destacar la dificultat del moment i ha afegit que “veure com els campistes holandesos i alemanys segueixen valorant els nostres càmpings com els millors d’Europa ens dona un plus d’esperança”. Entre els premiats cal destacar el Tamarit Beach Resort, que ha guanyat el premi a l’allotjament ‘Més ben valorat’, i el Càmping & Resort Sangulí, que ha guanyat el premi al ‘Millor Càmping familiar’.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació