Anuncia't al Descobrir

Una línia del Bus Parc Montseny només operarà sota demanda

Per al servei entre Sant Celoni i Fontmartina s’haurà de reservar la plaça

La línia entre Sant Celoni i Fontmartina del Bus Parc Montseny passarà a ser un servei de transport a demanda a partir del 15 de gener. Aquest canvi es fa per tal de garantir el bon funcionament del servei. Si es vol accedir a alguna de les places del bus, s’haurà de reservar, com a mínim, amb 48 hores d’antelació a través del telèfon, web o mitjançant una aplicació mòbil. No caldrà realitzar aquest tràmit en l’època de més afluència al Parc Natural, entre el 4 d’octubre i el 14 de novembre, quan el servei tornarà a funcionar periòdicament. Els possibles canvis d’horari es podran consultar a la pàgina web del Bus Parc i a l’app de l’empresa de transport Sagalés.

Bus Parc Montseny
Aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, vol ajudar a reduir el nombre de cotxes que entren al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. De moment, hi ha dues línies en funcionament: la ja mencionada Sant Celoni - Fontmartina i la línia Sant Celoni - Santa Fe de Montseny. Aquestes línies s’ofereixen els caps de setmana i festius de tot l’any, i s’aposta així per una mobilitat sostenible, segura i accessible. A Sant Celoni es va habilitar un pàrquing per deixar-hi el cotxe i fer el transbord de la manera més còmoda possible.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació