Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

La Passió d’Esparraguera torna amb moltes novetats

Aquest any es posen en escena dues versions de l’espectacle, la tradicional i una de nova, més reduïda

La Passió d’Esparreguera sempre ha combinat en el seu espectacle la tradició de 400 anys d’història amb la modernitat i l’espectacularitat dels recursos tècnics i dramatúrgics més actuals. I aquesta aposta s’ofereix als espectadors aquest any en dos formats. Per una banda, es manté la versió tradicional, el darrer exemple dins de les passions catalanes que aprofundeix en l’espectacle, gràcies a una representació estructurada en dues parts, una al matí i una altra a la tarda. Per l’altra, hi ha l’estrena d’una nova versió més reduïda, la gran novetat d’aquesta temporada. Té una durada de 2 hores i 15 minuts, i el seu objectiu és aconseguir un espectacle més àgil i dinàmic: s’ha elaborat un nou text i s’han suprimit les transicions entre els diferents quadres, de manera que la representació evoluciona amb rapidesa i pràcticament sense interrupcions. 

La direcció de totes dues versions va a càrrec d’un nou equip de direcció artística, encapçalat per Robert Gobern, que posa més èmfasi en la interpretació dels personatges, dona més presència al poble i aconsegueix que les escenes tinguin més intensitat i emotivitat. També s’està apostant per noves tècniques i trucs que aporten més espectacularitat en diversos moments de la representació. Pel que fa a l’estètica de l’espectacle, s’han elaborat noves escenografies i s’ha modificat part del vestuari. Així mateix, s’han confeccionat noves projeccions que s’afegeixen a les que es van estrenar fa un any. En l’apartat musical, la representació recupera la totalitat de l’orquestra i cor en directe, amb la direcció d’Anna Niebla, consolidant així un dels fets diferencials que fan que aquesta Passió sigui única. Un any més, la Passió d’Esparreguera es torna a posar a caminar, aquest cop per una temporada plena de reptes. Una autèntica festa de la cultura popular que emociona tota classe de públic, i on l’esforç col·lectiu d’un poble transmet la seva passió a tothom qui la contempla. 
 
Informació pràctica
Versió reduïda: 5 i 12 de març i 24 i 30 d’abril.
Versió tradicional, de matí i tarda: 27 de març i 3, 10 i 15 d’abril.
Entrades ja a la venta a: lapassio.net.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació