Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

4 motius per gaudir de la primavera al Pallars Sobirà

Una comarca cent per cent natural que us sorprendrà

El blanc, el verd, el groc i el vermell són només alguns dels colors que decoren la primavera al Pallars Sobirà. Una època en què podreu sentir la força del riu amb el desgel, la immensitat de la natura amb l’únic parc nacional de Catalunya, els gustos més autèntics dels formatges, les pomes o els embotits que s’hi produeixen i no marxar-ne sense endur-vos el vostre record als comerços de proximitat, plens de productes locals i de quilòmetre zero. Aquí teniu quatre motius per gaudir de la primavera al Pallars Sobirà.

Natura i aigua

Encantats Visita dels Encantats, al Parc Nacional d'Aigüestortes Estany de Sant MauriciTurisme Pallars Sobirà
El Pallars Sobirà és la comarca que té el privilegi de tenir el parc natural més gran de Catalunya, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i una de les entrades principals a l’únic parc nacional a Catalunya, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on arriben molts visitants cada any per gaudir dels seus senders envoltats de la natura més salvatge. També hi ha la muntanya més alta de Catalunya, la Pica d’Estats, i l’estany més gran dels Pirineus, el de Certascan. Les seves valls conflueixen en un dels rius més poderosos d’Europa, la Noguera Pallaresa, on podreu practicar diferents activitats aquàtiques aprofitant el desgel. A la vegada, caminant per aquestes valls de l’Alt Pirineu podreu descobrir-ne la història mil·lenària, un ric patrimoni, una fauna impressionant i uns paisatges fascinants. 

Pobles autèntics

Llessuí Ramat d'ovelles anant cap a LlessuíTurisme Pallars Sobirà
Una de les maneres més boniques de conèixer aquesta comarca pirinenca és visitant-ne els poblets. Tots ells amaguen construccions de pedra, carrerons d’origen medieval i places que conviden a contemplar el paisatge, i a les poblacions més grans podreu comprar a les botigues locals, on us atendran amb un tracte familiar exquisit i on trobareu la majoria de productes de proximitat i el record de la vostra estada.

Tradició i gastronomia

Xolís i pa de fetge Xolís i pa de fetge, dos dels embotits tradicionals del Pallars SobiràTurisme Pallars Sobirà
Les festes i les tradicions del Pallars Sobirà criden grans i petits a compartir moments ancestrals com són les falles, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat, o les fires tradicionals que acompanyen la baixada dels ramats cap als pobles, on s’aplega el bestiar, però també, paradetes de productes artesanals i de proximitat. La cuina local i de muntanya és un altre dels grans plaers que ofereix la comarca. A qualsevol dels seus restaurants podreu assaborir plats tradicionals, acompanyats de vins que neixen a les vinyes més feréstegues de Catalunya.

En família

Certascan Camí que puja cap a l'estany de Certascan, des del Pla de BoaviTurisme Pallars Sobirà
El Pallars Sobirà és una comarca ideal per gaudir d’una escapada familiar, perquè ofereix moltes activitats en un entorn incomparable, on podreu descobrir tots els secrets de la muntanya, lluny de la ciutat. Sens dubte, el Pallars Sobirà és un territori sorprenent del qual gaudireu en qualsevol moment de l’any, però si hi aneu a la primavera, estareu acompanyats de paisatges més que acolorits. 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació