Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El festival REC.0 torna amb un espai destinat exclusivament a la moda sostenible

El visitant podrà descobrir un circuit de 50 ‘pop-up stores’ per espais singulars d’antigues fàbriques de l’antic barri industrial d’Igualada

Cinquanta adoberies tornaran a convertir-se en botigues de moda efímeres, entre l’11 i el 14 de maig, a Igualada. Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, torna el Rec.0, el festival de ‘pop-up stores’ de moda més gran d’Europa, que se celebrarà al barri del Rec de la capital de l’Anoia. A la cinquantena d’adoberies que hi participen, s’hi instal·laran un centenar de marques de moda, des de les més consolidades fins a noves marques sorgides durant la pandèmia, dissenyadors independents, i marques de moda sostenible amb noves fórmules experimentals.

Una de les grans novetats d’aquesta edició del Rec és l’obertura d’un nou espai destinat exclusivament a la moda sostenible i amb valor social. La pandèmia ha provocat canvis en el consum de moda i també en la producció; moltes marques i dissenyadors entenen que cal trobar noves fórmules que siguin més respectuoses amb el medi ambient, i això es reflectirà en aquesta edició del festival Rec.0. Per primera vegada hi haurà un espai dedicat exclusivament a la moda sostenible i amb valor social: l’espai Rec+Sostenible, situat a la Sala de les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. Allà s’hi concentraran vint-i-cinc marques que fan producció de proximitat, que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient i que són responsables amb l’entorn social, econòmic i territorial.
 
‘Torna el Rec‘ és l’eslògan escollit per a aquesta edició que incorpora més novetats, ja que no només inclou noves marques sostenibles sinó també noves formes de consum de moda que van més enllà de la venda tradicional, com ara l’intercanvi de roba que es durà a terme, el dissabte dia 14, al 1r Mercat d’Intercanvi Rec. En aquesta edició, el Rec.0 torna amb una intensa programació de concerts, tots gratuïts, i una oferta gastronòmica que completarà el festival. 
 
Un Rec segur
En el circuit, format per 50 ‘pop-up stores’, el visitant anirà descobrint espais molt singulars amb propostes de moda molt diverses, unes fàbriques que habitualment estan buides i que dos cops l’any, amb la celebració del Rec, tornen a omplir-se de vida. Per tal d’evitar aglomeracions, l’organització serà estricta en el control de l’aforament i adoptarà totes les mesures sanitàries vigents perquè sigui un esdeveniment completament segur. El circuit del Rec estarà convenientment senyalitzat i és d’entrada lliure, ja que són carrers del mateix barri. 
 
Des del 2009
Rec.0 va néixer el 2009 a Igualada per donar a conèixer el barri del Rec, un enorme espai urbà amb un patrimoni arquitectònic industrial únic que es veia amenaçat pels plans urbanístics d’aleshores. Després de 12 anys, Rec.0 s’ha consolidat com un festival de moda de referència, on un centenar de marques de moda de tot tipus s’instal·len durant quatre dies en un entorn únic com són els locals de les velles fàbriques de pell del barri industrial.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació