Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Ruta del Vi del Pla de Bages estrena web

El nou portal ofereix tota la informació, les experiències i l’agenda de la primera ruta d’enoturisme cultural de Catalunya

La Ruta del Vi de la DO Pla de Bages ha estrenat un nou portal web per tal de fer conèixer el seu itinerari, l’agenda i les activitats que s’hi duen a terme al llarg de tot l’any. A través de la pàgina www.rutadelvidobages.cat s’ofereix tota la informació de la ruta, que vol ser el principal reclam per a l’enoturisme de la comarca del Bages.

 
Es tracta d’una iniciativa per promoure la Ruta del Vi de Bages, considerada la primera ruta d’enoturisme cultural de Catalunya. Vol posicionar la comarca com a referent en enoturisme, posant en valor els vins que s’hi fan, però també elements patrimonials i paisatgístics únics al món, com les construccions de pedra seca o el Geoparc de la Catalunya Central. Això ho fa a través de més d’una vintena d’experiències singulars, visites amb tast als cellers i establiments que traspuen la cultura de vi i un seguit d’activitats distribuïdes per la comarca en funció dels interessos personals.
 
Un dels principals trets distintius d’aquesta ruta és que cadascú pot fer-se-la a mida i que s’adreça a tota mena de públics, però, molt especialment, a totes les persones que tenen un interès especial en el món del vi o que es consideren ‘wine lovers’. Per tant, aquesta nova web fa que sigui dinàmic i pràctic generar una ruta personalitzada segons els objectius de cadascú. 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació