Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Montblanc estrena un nou festival

El Respira Montblanc Festival se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig amb més de 35 propostes turístiques

Montblanc tindrà el maig vinent el seu propi festival turístic. L’Ajuntament de Montblanc i l’associació Respira Montblanc han posat en marxa el Respira Montblanc Festival, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig. Vol ser un gran aparador de les activitats turístiques que habitualment es duen a terme al territori i, de pas, afavorir l’activitat als allotjaments i restaurants del municipi. 

Durant els tres dies s’ha programat un ventall de 35 propostes molt variades, tant pel que fa al contingut com als públics als quals s’adrecen. A més, no només tindran lloc al terme municipal de Montblanc, sinó que també se n’han previst a Barberà de la Conca, Blancafort i Vilaverd. Tindran un gran protagonisme les passejades, potenciant les experiències a l’aire lliure. N’hi ha moltes de previstes i són ben diverses: sobre flora, sobre astronomia, sobre geologia urbana, entre vinyes, pel nucli medieval, a peu, a cavall, amb carruatge, amb nens, amb tast de vins, per vies ferrades, etc.
 
També hi haurà activitats més reposades: tallers familiars de figures de pessebre, de pintures rupestres, de molins medievals, de cuina, de ioga, tastos de vins, etc. La major part de les propostes tenen l’aforament limitat i se’n pot fer la reserva anticipada a través de www.respiramontblanc.cat, on també es trobarà el programa definitiu. El festival servirà per donar a conèixer les activitats impulsades pel projecte Respira Montblanc, una iniciativa nascuda per donar a conèixer el territori de Montblanc i els seus voltants.
 
Durant aquell cap de setmana els allotjaments membres de l’associació Respira Montblanc oferiran als seus clients una cistella de productes i vals de descompte. El Respira Montblanc Festival tindrà un acte central conjunt el dissabte 21 de maig, de 6 a 9 del vespre, a la plaça 1 d’Octubre. Hi haurà una mostra de vins dels cinc cellers integrats al projecte i degustacions gastronòmiques. El festival també tindrà un acte de cloenda amb tres vermuts musicals simultanis que es faran a l’ermita de Sant Josep, a Barberà de la Conca i a Vilaverd, el diumenge 22 de maig, a partir de les 12 del migdia.
 
Podeu trobar més informació del Respira Montblanc Festival a: www.respiramontblanc.cat 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació