Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Montblanc oferirà ‘Sant Jordi tot l’any’ amb una recreació digital

Una app per a dispositius mòbils permetrà veure moments icònics de la Setmana Medieval a diferents indrets de la vila

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ha presentat la primera escena del projecte ‘Sant Jordi tot l’any’, una proposta que permetrà oferir als visitants recreacions digitals dels moments més icònics de la Setmana Medieval a diferents espais del municipi. Per a poder contemplar l’escena, els visitants s’hauran de descarregar l’aplicació Imageen de Montblanc, a través d’un telèfon o tauleta tàctil.


La ruta permetrà als visitants de Montblanc contemplar les principals icones i moments més rellevants de la llegenda de Sant Jordi i la Setmana Medieval que se celebra a la vila, la festa medieval de Catalunya. Enguany s’ha recreat virtualment l’entrega de la rosa a la princesa. Un dels atractius de l’escena és que es mostra la muralla de l’època medieval, tot fent-ne una recreació històrica fidedigna.
 
La intenció és incorporar una nova escena virtual cada any. El president de l’Associació Medieval, Maties Martí, explica: “És un projecte de futur. Avui n’hem presentat la primera escena, però seguirem desenvolupant-lo i al final veurem virtualment i en diferents espais de la vila la llegenda de Sant Jordi, prioritzant un dels nostres públics més fidels, les famílies. Ens sentim afortunats de ser el bressol de la història més popular i estimada de Catalunya, i amb aquest projecte posem la llegenda i la nostra festa a l’abast de tothom per sempre”.

L’Associació Medieval i l’empresa Digivision lideren el projecte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc i que espera atraure encara més visitants al municipi. I és que un dels objectius d’aquesta iniciativa és allargar la festa més enllà de la Setmana Medieval per rebre turisme durant tot l’any. A més, també es vol consolidar la ciutat com a bressol de la història de Sant Jordi.

Més informació a: www.setmanamedieval.cat.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació