Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Montferri posarà en valor el santuari de Jujol

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha impulsat un pla per atraure activitat turística a través de la singularitat del monument

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha impulsat la creació d’un Pla de desenvolupament de l’activitat del turisme al municipi de Montferri que tindrà com a principal reclam el santuari de la Mare de Déu de Montserrat, obra de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol i Gibert. L’acció preveu diferenciar-se a través de la singularitat del monument, coordinar la gestió turística i crear productes, activitats i esdeveniments sobre el patrimoni natural i cultural.

El Pla de desenvolupament de l’activitat del turisme al municipi de Montferri té com a objectiu principal desenvolupar el turisme com a nova activitat econòmica de Montferri. Això ha de comportar atraure activitat turística, preservar i divulgar el patrimoni natural i cultural de Montferri i fer compatible l’activitat turística i la vida social. Aquest instrument conté un inventari categoritzat de recursos turístics, entre els quals destaca el fet que Montferri sigui un poble singular pel santuari modernista. 
 
A més, també es vol donar a conèixer l’entorn natural i paisatgístic del territori amb itineraris saludables i de natura al voltant de la serra de Montferri i del riu Gaià, a través dels seus molins hidràulics i dels productes agroalimentaris de qualitat. Productes com la Cava Vives Ambròs, les cerveses artesanes Les Clandestines i Mel entre flors també s’impliquen en l’activitat turística i local de Montferri i han entrat en aquest pla d’acció. El pla és un instrument molt valuós que permet inventariar recursos turístics, determinar les potencialitats, analitzar la demanada, estructurar l’oferta i crear nous productes turístics. 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació