Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

DESCOBRIR celebra 25 anys amb una ruta inèdita

L’expedició Descobrir començarà una nova aventura el 20 de maig

Una ruta inèdita per celebrar 25 anys del DESCOBRIR. La revista líder de viatges a Catalunya s’ha proposat un nou repte expedicionari per celebrar un quart de segle de trajectòria. El proper 20 de maig, set membres d’una nova expedició Descobrir partiran del Pont d’Orrit, a tocar del congost de Mont-rebei, amb la intenció de recórrer les Terres de Ponent i de l’Ebre fins al mar. Serà l’aventura del 25è aniversari. 
 
Batejada com a Ruta Descobrir - Camí de Ponent, serà un recorregut inèdit que set expedicionaris intrèpids, liderats de nou pel fotògraf i realitzador Álvaro Sanz, aniran desvelant al llarg de dues setmanes. Saben el punt d’inici i tenen una fita: banyar-se al mar del delta de l’Ebre, però desconeixen totes les aventures que els esperen pel camí. Volen marcar un nou itinerari, una ruta que encara no existeix. Calculen que faran uns 400 quilòmetres i volen fer-los a peu, amb bici i amb caiac per descobrir els millors racons de la zona. 
 
El DESCOBRIR no hauria trobat una millor manera de celebrar els 25 anys que amb una descoberta. Per celebrar que encara hi ha camins per explorar i noves aventures per viure. Per constatar que la natura és tan rica que es manifesta de moltes maneres. Per commemorar que el DESCOBRIR fa 25 anys que està en ruta per dur el millor de les nostres contrades als teus ulls. I als teus peus.
 
Una trajectòria exemplar
Al llarg d’aquests anys, DESCOBRIR s’ha convertit en la revista de referència de turisme i de territori al país i en una de les marques amb més notorietat a Catalunya. Des de fa 25 anys, tot l’equip treballa amb el propòsit de fomentar el turisme sostenible i responsable per posar en valor i protegir el nostre territori. Per això, ha impulsat projectes com el Manifest Descobrir, que ja compta amb el suport de més de la meitat dels consells comarcals del país i centenars d’empreses i particulars, o la Trobada Descobrir, que va reunir els líders dels 100 projectes turístics més destacats d’arreu del territori.
 
Una ruta sostenible i responsable
La Ruta Descobrir - Camí de Ponent vol reivindicar i protegir el patrimoni natural i paisatgístic del territori. Al llarg de tot el recorregut, diferents experts acompanyaran l’expedició per difondre els tresors naturals que tenim a tocar de casa i com els podem preservar. Espais naturals com la serra del Montsec, els secans de Lleida, els Ports i el delta de l’Ebre, que ens vindran al pas durant el recorregut, són especialment sensibles i en divulgarem els valors per contribuir a tenir-ne cura. 
 
Una ruta en directe 
La Ruta Descobrir - Camí de Ponent es podrà seguir en directe a partir del 20 de maig a l’Instagram del DESCOBRIR. Com l’any passat amb la Transpirinenca, cada dia, l’expedició explicarà les aventures de la jornada i les vivències al llarg de dues setmanes. Al final de la ruta, l’expedició haurà obert un nou camí, una nova Ruta Descobrir de la qual podreu saber tots els detalls a la revista especial d’agost-setembre que sortirà al quiosc del 20 de juliol. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació