Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Dia Internacional dels Museus 2022 reivindica 'El poder dels museus'

Del 14 al 22 de maig, equipaments d'arreu del país obriran les seves portes i acolliran activitats especials per celebrar una festa que comença amb la Nit dels Museus

'El poder dels museus'. Aquest és el lema del Dia Internacional dels Museus d'aquest 2022, el gran esdeveniment cultural que cada any promou el Comitè Internacional dels Museus (ICOM) al voltant del 18 de maig. Del 14 al 22 de maig, equipaments d'arreu del país acolliran jornades de portes obertes i activitats especials per celebrar la nova edició d'aquestes jornades. El tret de sortida serà dissabte 14, coincidint amb la Nit dels Museus, en què aquests centres allargaran el seu horari d'obertura i oferiran activitats nocturnes per a tots els públics.

 
Amb el lema 'El poder dels museus', l'edició d'enguany vol reivindicar el poder de transformar el món que tenen aquests equipaments en les comunitats que els acullen. En aquest sentit, l'extensa programació girarà al voltant de tres eixos: la sostenibilitat, la innovació en la digitalització i l'accessibilitat i la construcció de comunitat a través de l'educació. 
 
Visites especials, tallers i activitats familiars, concerts i espectacles són algunes de les propostes que trobareu a l'agenda del DIM 2022. Busqueu els equipaments al mapa, escolliu les vostres activitats preferides i no oblideu inscriure-us-hi, ja que moltes requereixen reserva prèvia i les places són limitades! 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació