Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix el festival Límbic per reivindicar la creació cultural i contemporània en llengua catalana

Més de mig centenar d’activitats gratuïtes, continuades i simultànies ompliran els carrers de Terrassa els dies 27 i 28 de maig

La primera edició de Límbic, que se celebrarà anualment i de manera itinerant, té com a eix central la reivindicació de la creació cultural i contemporània en llengua catalana. En diversos indrets de la ciutat de Terrassa tindran lloc una cinquantena d’activitats culturals gratuïtes, continuades i simultànies durant el cap de setmana del 27 i 28 de maig.
 
De naturalesa multidisciplinària i amb l’ambició de posar en diàleg totes les arts vives, el festival és una gran cita per a la cultura al carrer que demostra la vitalitat de la creació en català. Música, teatre, circ, humor, dansa, ‘performance’, poesia… es troben i es repensen des d’una perspectiva innovadora, juntament amb propostes que combinen formats i disciplines nous. El festival, impulsat per Òmnium Cultural, aposta pels creadors del país i la seva potencialitat amb la previsió que cada primavera faci parada a un punt diferent del país per apropar la cultura a tothom. 
 
Límbic també té com a objectiu potenciar l’accés i la producció de les arts escèniques al públic jove, a través d’una programació que reflexiona sobre l’emergència i el risc que implica la creació juvenil i la visualització de la seva obra.  En definitiva, és un festival de referència de la creació artística contemporània emergent i en català. Un espai de descobriment, de reconeixement i d’aposta. 
 
La primera edició del festival Límbic s’inaugurarà la tarda del divendres 27 de maig, a la plaça Vella de Terrassa, amb diversos espectacles de carrer i concerts fins a la mitjanit (des de la jove sabadellenca Ven’nus, la mallorquina Maria Jaume o Ferran Palau en banda). Entre els diversos escenaris on es desenvoluparà el festival, destaca, per exemple, la Torre Palau, on hi haurà intervencions artístiques breus de tipus musical, ‘performance’ (Laia Estruch, Premi Ciutat de Barcelona 2022 d’Arts Visuals) i corporal.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació