Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tot a punt per començar la Ruta Descobrir

L’expedició Descobrir anirà a la recerca d’un recorregut inèdit per celebrar el 25è aniversari de la revista

La nova expedició Descobrir ja es troba al Pont d’Orrit, a tocar del congost de Mont-rebei, per començar l’aventura del 25è aniversari de la revista DESCOBRIR Catalunya. Durant dues setmanes, una expedició de set persones, liderades pel fotògraf i realitzador Álvaro Sanz, recorreran el país de nord a sud amb l’objectiu d’arribar al delta de l’Ebre i banyar-s’hi. És la particular manera del DESCOBRIR per celebrar 25 anys de trajectòria. 
 
Només tenen un punt d’inici i un objectiu: tocar el Mediterrani, però entremig no saben les aventures que viuran. A l’Álvaro, que l’any passat ja va liderar l’aventura de la Transpirinenca, l’acompanyaran la geòloga Núria Homs, que l’any passat també va recórrer el GR 11; el guia de muntanya Jaume Baltà, que s’encarregarà de recomanar els millors camins per aconseguir una aventura èpica; el fotògraf i realitzador Juan Sisto, que ajudarà l’Álvaro a obtenir les millors imatges d’aquesta gran fita; el tècnic de so Maties Palau, que, com l’any passat, s’encarregarà d’enregistrar els millors sons que l’expedició trobi pel camí,; l’ambientòloga Marta Josa, que vetllarà per fer de la travessa una ruta totalment sostenible: i la Marta Cámara, que s’encarregarà de donar suport logístic a l’equip. 
 
Un equip de primera per assolir un repte únic: crear la Ruta Descobrir, un itinerari mai explorat fins ara per celebrar el 25è aniversari de la revista de viatges líder a Catalunya. Per celebrar que encara queden camins per explorar i aventures per viure, per constatar que tenim una país impressionant amb una natura exuberant que cal preservar i per commemorar que fa 25 anys que el DESCOBRIR camina al vostre costat. 
 
La mirada sostenible
Al llarg del camí, l’expedició travessarà paratges com la serra del Montsec, els secans de Lleida, els Ports i el delta de l’Ebre. Espais naturals especialment sensibles, dels quals, amb la companyia de diversos experts que acompanyaran l’expedició, divulgarem els valors per contribuir a tenir-ne cura. Una manera de reivindicar i protegir el patrimoni natural i paisatgístic del territori, valors directament lligats al DESCOBRIR des dels seus inicis. 
 
Una aventura en directe
L’aventura del 25è aniversari ja es pot seguir en directe per l’Instagram del DESCOBRIR, on cada dia detallarem i desgranarem a poc a poc qui és cada membre de l’expedició, quin recorregut segueix aquesta nova Ruta Descobrir i quines aventures anem vivint. Ens esperen dues setmanes per no desenganxar-nos del mòbil. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació