Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Un ‘escape room’ itinerant consciencia sobre l’emergència climàtica

Es tracta d’un nou recurs d’educació i sensibilització ambiental que ofereix la Diputació de Tarragona a diferents municipis

La Nou de Gaià és el primer municipi que ha acollit el joc d’escapada (‘escape room’) itinerant sobre l’emergència climàtica que la Diputació de Tarragona ofereix als municipis de la demarcació. Es tracta d’un recurs d’educació i sensibilització ambiental que planteja els principals reptes ambientals a manera de joc. En grups de quatre persones, s’ha d’intentar aportar solucions per resoldre l’enigma i conscienciar-se sobre la salut planetària.

Onze municipis més de la demarcació oferiran properament durant un cap de setmana el joc d’escapada: Alfara de Carles, la Secuita, Riudecanyes, Albinyana, Perafort, Ascó, Garcia, Villalba i els Arcs, Rodonyà i Vilaplana. L’‘Escape Room’ de l’Emergència Climàtica i Salut Planetària s’ha construït amb materials reciclats i reutilitzats i requereix que els participants, en petits grups, resolguin els reptes que se’ls planteja perquè es puguin escapar de l’espai on es troben en 30 minuts.
 
Des de la Diputació, s’ha reforçat l’activitat del joc d’escapada amb la creació d’un espai digital específic a la seva web. Allà podreu descobrir més reptes relacionats amb el que es proposa a l’‘escape room’, com el consum de proximitat, l’economia circular, l’eficiència energètica a les llars, la biomassa dels boscos o els microplàstics a les platges, entre d’altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació