Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

"Hem de respectar els ritmes de la natura, en lloc d’aspirar a controlar-los"
 

El restaurant Les Cols d'Olot compta amb un departament d’I+D, impulsat per Martina Puigvert, que es basa en la gastronomia circular per minimitzar els residus i l’impacte ambiental
 

Puigvert és una de les més de 50 ponents que assistiran a la pròxima edició del festival Fixing The Future, que se celebra el 16 i 17 de setembre al CCCB. 
 
Gaudeix d’un 30% de descompte en l’abonament complet. Una oferta exclusiva per als lectors i lectores de la revista Descobrir! Introdueix el codi FIXDESCO en comprar les teves entrades a fixingthefuture.atlasofthefuture.org Oferta vàlida fins al 31 de juliol! 

La Garrotxa, terra de volcans i de fagedes, és el paisatge rural per excel·lència per reconnectar amb la naturalesa. Al bell mig hi trobem un restaurant guardonat amb dues estrelles Michelin, Les Cols. En el seu menú degustació mai falta la connexió emocional entre el menjar, la terra i la natura. 
 
La seva cap de cuina, Martina Puigvert, és una de les convidades al festival Fixing the Future, que se celebra al setembre al CCCB (Barcelona). Explicarà com va impulsar el primer departament d’I+D, on investiguen constantment com millorar la gastronomia circular del restaurant, que comença i acaba en el seu hort. 
 
Gairebé tot el que apareix en el seu menú degustació prové de l’hort, i tots els comensals són benvinguts a visitar-lo i a conèixer els mètodes orgànics i de permacultura amb què cultiven les fruites i verdures. En el seu menú no hi ha marisc, per exemple, ja que cada àpat vol ser un elogi a la natura viva i a la cuina mística del paisatge. D’aquesta manera, diu Puigvert, poden preservar el patrimoni natural i culinari local. 
 
Per a Puigvert, la natura és la font màxima d'inspiració, per això a Les Coles ofereixen una gastronomia 100% local. La que va ser aprenent del xef filòsof Dan Barber, afirma que l'alimentació pot canviar el nostre futur si ens esforcem a conèixer de primera mà els ingredients, i així allunyar-nos de la sobreexplotació d'espècies i terres. 
 
Actualment, està treballant per utilitzar més ingredients autòctons a les seves receptes i descobrir noves maneres d'educar i involucrar els clients en els valors de Les Cols.
 
No us perdeu la seva intervenció dins del marc del festival Fixing de Future, el 16 i 17 de setembre al CCCB (Barcelona).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació