Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

12 propostes de vacances en família al mar

Una dotzena d’idees per gaudir de la costa amb els petits

Si a hores d’ara no teniu destí per a les vostres vacances en família, us proposem una dotzena de destinacions costaneres on els nens i nenes podran treure tot el suc al seu estiu. 
 
Sabíeu que Catalunya té set-cents quilòmetres de costa, dels quals 340 són platges? El litoral català dona per molt! A la Costa Brava, la Costa Central i la Costa Daurada trobareu destinacions turístiques familiars (DTF), que són indrets amb una oferta de lleure i cultura especialment pensada per a famílies. Aquí us en recomanem algunes, però en podeu trobar més aquí
 

Blanes

Blanes Una de les platges de Blanes
Planteu-vos al lloc on comença la Costa Brava per gaudir d’una extensa oferta de més de quatre quilòmetres de platges on podreu jugar a la sorra, banyar-vos, prendre el sol, però també fer sortides en creuer, activitats nàutiques, jocs de pistes o senderisme pels camins de ronda. El municipi també és conegut pels jardins botànics Marimurtra i Pinya de Rosa, el port pesquer o les ermites. 

Més informació:

Calafell

Calafell - Platja Passeig Port La platja del Passeig Port de Calafell és ideal per passejar en famíliaTurisme Calafell
Al cor de la Costa Daurada, Calafell té platges de sorra fina i daurada i molta oferta per a nens i nenes i les seves famílies, un club infantil amb programació d’activitats, activitats nàutiques, rutes en BTT per l’entorn, festes tradicionals, animació i tallers per als més petits a la Ciutadella Ibèrica, un parc de tobogans, el Centre d’Interpretació del Calafell Pescador i una cuina marinera de llarga tradició.
 
Més informació:

Calonge i Sant Antoni

La torre Valentina, al camí de ronda entre Palamós i Sant Antoni de Calonge La torre Valentina, al camí de ronda entre Palamós i Sant Antoni de CalongeAlexsalcedo / Thinkstock
A més de les platges i les activitats nàutiques, amb espais especials per als infants i els nadons, visiteu-ne el nucli medieval, el dolmen prehistòric de Puigsesforques i arribeu a peu pel camí de ronda fins a la Torre Valentina, una torre de vigilància del segle XVI. Els amants dels esports, a banda dels esports d’aigua, tenen a l’abast instal·lacions de tennis i pàdel i una hípica on poden aprendre a muntar a cavall o fer una ruta.
 
Més informació:

Cambrils

Cambrils El port de Cambrils, amb la seva característica torre al centreCambrils Turisme
És una de les localitats de la Costa Daurada més especialitzada en el turisme familiar. Té una gran oferta de platja i esports nàutics, però també molts reclams culturals, gastronòmics, festius i esportius. Visiteu el parc Samà, amb una vegetació exuberant, aus exòtiques, construccions modernistes, un museu i un laberint; la vila romana de la Llosa o la Torre del Port. Amb infants podreu fer una gimcana pels carrers del centre i, si us agrada refrescar-vos mentre feu exercici, l’Estació Nàutica de Cambrils organitza nombroses activitats al mar i al litoral.
 
Més informació:

El Vendrell

El Vendrell Nens a la platja dins d’àrea Natural de Les Madrigueres, al VendrellEl Vendrell Turístic
Set quilòmetres de platges tranquil·les us esperen al Vendrell, un municipi que, a més, disposa d’una destacada oferta museística (amb la Vil·la Museu Pau Casals, el Museu Deu o la Casa Museu Àngel Guimerà, entre d’altres) i una intensa programació musical, on destaca el Festival Internacional de Música Pau Casals que se celebra cada estiu. Visiteu les platges de Sant Salvador, el Francàs, les Madrigueres o Coma-ruga, amb la seva oferta termal; l’Aula Aquàtica Masia Blanca, amb activitats relacionades amb el mar i el medi-ambient, i els parcs d’activitats infantils, el Karting Vendrell o La Bassa, una granja amb animals que també es pot visitar. 
 
Més informació:

Pineda de Mar

Pineda de Mar Barques varades a la platja de Pineda de Mar@claudipuchades / www.pinedademar.org
A mig camí entre Barcelona i la Costa Brava, en aquesta localitat hi trobareu platges de bandera blava, activitats culturals, esportives i de lleure. A més de gaudir de la platja i de les activitats nàutiques, també és un bon destí per fer rutes a peu i en bicicleta per la muntanya, ja que queda a tocar del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Una de les visites estrella és la Fundació Tharrats, amb propostes especialment pensades per a famílies per endinsar-se en el món del dibuix i les arts gràfiques.
 
Més informació:

Roses

Cala Montjoi, Roses Cala Montjoi, una de les platges de RosesGetty Images
Un dels principals reclams turístics d’aquesta destinació és gaudir del mar. Les seves cales són idíl·liques i les platges són conegudes arreu per la seva amplitud, aigües netes i profundes i la possibilitat de fer-hi tota mena d’activitats nàutiques. Però també us recomanem fer excursions pel Parc Natural del Cap de Creus, observar aus als Aiguamolls de l’Empordà o visitar la Ciutadella fortificada. Les famílies, a més, tenen a l’abast instal·lacions com un parc aquàtic, el club infantil a la platja, una pista de karts o minigolf.
 
Més informació:

Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols La badia de Sant Feliu de GuíxolsGetty Images
Les platges de la badia de Sant Feliu i Sant Pol són ideals per a famílies; fins i tot disposen d’un Mini Club Infantil i l’Espai Nadó. Els més actius poden gaudir del senderisme vora el mar fent el Camí de Ronda i la Ruta dels Miradors, o de la ruta en bicicleta per la Via Verda (fins a Girona), o de la Via Ferrada de la Cala Molí, l’única d’Europa que transcorre sobre el mar. El municipi compta amb l’Espai Carmen Thyssen, amb una secció dedicada als més petits, l’Espai del Petit Artista. També es pot visitar el conjunt monumental del monestir i la seva Porta Ferrada, o l’ermita de Sant Elm, on s’accedeix amb trenet turístic. I a l’estiu té lloc el Festival Internacional de la Porta Ferrada, un dels més antics de Catalunya.
 
Més informació:

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador Ruta en bicicleta vora la platja de Sant Pere Pescadorwww.visitsantpere.com
De càmping, en un hotel o casa rural, a Sant Pere Pescador viureu uns dies de vacances plens de sorpreses. Un bon pla pot ser fer una ruta a peu per observar ocells al Parc Natural Aiguamolls de l’Empordà o en bicicleta entre camps de fruiters o vora la desembocadura del riu Fluvià. Aprofiteu per banyar-vos a la seva platja de poca profunditat i sorra fina, amb set quilòmetres de dunes verges, un indret únic per a les famílies. Les seves característiques naturals fan que sigui un referent mundial en la pràctica d’esports nàutics.
 
Més informació:

Santa Susanna

Paddle surf a Santa Susanna Una família fent paddle surf a la platja de les Dunes de Santa SusannaJosep Cano
Aquest municipi del Maresme és popular per la seva àmplia oferta d’allotjament i restauració per a les famílies, amb un extens ventall de propostes d’oci i entreteniment, entre les quals destaquen les platges i les activitats nàutiques que s’hi programen, el Centre BTT de Montnegre, un parc d’aventures al mateix municipi i un parc aquàtic a la localitat veïna de Palafolls. 
 
Més informació:

Vilanova i la Geltrú

 platja del Far Un racó de la platja del Far, a Vilanova i la GeltrúGetty Images
La capital del Garraf té nombrosos atractius naturals i culturals, com els seus sis quilòmetres de platges de sorra fina amb serveis i activitats nàutiques, el club nàutic i el port pesquer. Destaquen els seus museus, on es programen tallers i visites especialment pensats per a famílies: el del Ferrocarril, el Museu Romàntic Can Papiol, la Torre Blava, el Museu Víctor Balaguer (ara en obres), la Masia Cabanyes o l’Espai Far. El passeig marítim, amb nombrosos restaurants de cuina marinera, gelateries i alguns hotels, completen l’oferta.
 
Més informació:

Torroella de Montgrí-l’Estartit

Les illes Medes i la costa de l'Estartit des del castell del Montgrí, a Torroella Les illes Medes i la costa de l'Estartit des del castell del Montgrí, a TorroellaAlexsalcedo / Thinkstock
Conegut per les illes Medes, aquest municipi és un paradís marítim on podreu practicar submarinisme, navegar amb caiac o fer excursions amb vaixells que permeten veure el fons marí a través d’una finestra al terra de l’embarcació. A més, podeu fer senderisme pels camins de ronda i descobrir cales idíl·liques o practicar activitats de tota mena gràcies a l’Estació Nàutica, que ofereix cursos i sortides de surf de vela, vela, ciclisme, o hípica, entre d’altres.
 
Més informació:
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació