Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

7 càmpings per passar uns dies de vacances en família 

Idees per acampar amb els més petits

Al mar o la muntanya, us animem a convertir-vos en campistes per uns dies i gaudir de les vacances plantant la tenda, aparcant la caravana o llogant un bungalou o una tenda de glàmping. N’hi ha per a tots els gustos i pressupostos!

Càmping Cadí Vacances - Gósol, el Berguedà

Càmping Cadí Vacances Un dels bungalous del càmping Cadí Vacanceswww.cadivacances.com
A 1.400 metres d’altitud, amb vistes al Pedraforca i envoltat de boscos i muntanyes on es poden fer rutes a peu o en bicicleta, aquest càmping ofereix parcel·les per a tendes o caravanes i bungalous. És una bona opció per descobrir el Parc Natural del Cadí-Moixeró i els pobles de Gósol o Saldes, o per pujar al Pedraforca. És un càmping familiar amb piscina, pistes esportives, zona de jocs per a infants, restaurant, supermercat, una petita zona d’hidromassatge i animació infantil. 
 
Més informació

Càmping l’Orri del Pallars - Ribera de Montardit, Pallars Sobirà

càmping L'Orri del Pallars Piscina del càmping L’Orri del Pallars    Càmping L'Orri del Pallars
Ideal per passar unes vacances a la muntanya. Podeu triar entre les parcel·les amb gespa i ombra per a tendes o caravanes, bungalous, cases rurals o habitacions a l’alberg. Té piscina, barbacoes, bar cafeteria, sala de jocs, parc infantil, pistes d’esports, zona de pesca de muntanya... Durant el mes d’agost ofereixen activitats per a tots els campistes i monitors i animació amb tallers per als més petits. És un excel·lent camp base per descobrir el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 
 
Més informació

Càmping Vilanova Park - Vilanova i la Geltrú, el Garraf

Càmping Vilanova Park Una de les piscines del càmping Vilanova Park  Càmping Vilanova Park
Un càmping de primera categoria, ideal per a unes vacances familiars, en caravana i autocaravana, en bungalou o en habitatge mòbil. Disposa de diverses piscines amb tobogans, restaurant, animació i programació d’activitats i pistes esportives. Es troba a quatre quilòmetres del centre de Vilanova i la Geltrú, una ciutat amb una gran oferta cultural i festiva, museus i platges. 
 
Més informació

Càmping Las Palmeras - Tarragona

càmping Las Palmeras Els bungalous del càmping Las Palmeras estan a primera línia de la platjaCàmping Las Palmeras
Al bell mig d’un lloc idíl·lic a la vora del mar, amb parcel·les, bungalous i albergs mòbils a l’ombra dels arbres a peu de platja. Si hi aneu, descobrireu l’Espai Natural del Bosc de la Marquesa i algunes de les platges més verges de la Costa Daurada. Els nens i nenes tenen al seu abast un parc infantil, un mini-club, un campus esportiu i, fins i tot, un hort on organitzen tallers ambientals. Altres serveis que trobareu al mateix recinte són el restaurant, la piscina o el supermercat. 
 
Més informació

El delfín verde - Torroella de Montgrí, l’Alt Empordà

càmping El Delfin Verde La zona de glàmping, a tocar d’una de les piscines del càmping El Delfin VerdeCàmping El Delfin Verde
Al cor de la Costa Brava, aquest càmping està situat a primera línia de mar, amb vista a les illes Medes. A més de disposar de diverses piscines i un parc aquàtic, amb tobogans i altres atraccions, té gimnàs, pistes de tennis o pàdel, camp de futbol i de bàsquet, lloguer de bicicletes o sala de jocs. Trieu entre les parcel·les, els bungalous, les vil·les, les tendes de glàmping o l’exclusiu hotel que hi ha a dins del recinte. 
 
Més informació

Càmping Ametlla - l’Ametlla de Mar, Baix Ebre

Càmping Ametlla Piscines al Càmping Ametlla  Càmping Ametlla
Al paratge natural de la platja de l’Estany Podrit, destaca especialment per la seva proximitat a les zones d’interès natural del delta de l’Ebre, el Tossal de Montagut o la serra de Cardó. Ofereix parcel·les, bungalous i tendes de glàmping envoltades de vegetació i a tocar de dues platges d’aigües cristal·lines a les quals es pot arribar fàcilment a peu. També té piscines, pistes esportives, restaurant i servei d’animació infantil o lloguer de bicicletes. 
 
Més informació

Càmping Berga Resort - Berga, el Berguedà

Berga Resort Piscina amb tobogans a Berga ResortBerga Resort 
A tocar del Parc Natural del Cadí-Moixeró, la serra de Picancel o l’embassament de la Baells, aquest càmping és ideal per practicar activitats com el piragüisme, les guerres de pintura, les rutes en quad o el parapent. També, per fer visites culturals, com al santuari de Queralt, i itineraris de senderisme o a cavall. El recinte està envoltat de vegetació i disposa de parcel·les per acampar-hi i aparcar-hi la caravana o l’autocaravana, a més de bungalous amb diferents capacitats. Destaca per les seves instal·lacions esportives, les zones de joc per a infants, les piscines amb tobogans i altres atraccions aquàtiques, a més de la zona d’hidromassatge i de  massatges. 
 
Més informació
 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació