Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Barcelona vol descentralitzar i millorar el turisme a la ciutat

L’Ajuntament vol invertir 50 milions d’euros dels fons europeus Next Generation en una vintena de projectes turístics sostenibles 

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat l’Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destinacions, un extens pla d’actuacions que preveu inversions de fins a 50 milions d’euros per dur a terme 21 projectes a la ciutat que s’hauran de finançar amb els fons europeus Next Generation. L’estratègia s’instrumenta al voltant de diversos plans de sostenibilitat adreçats a les entitats locals que busquen seguir una estratègia de descentralització de l’oferta turística de la ciutat per portar-la als barris. Això també implicarà la creació de nous imaginaris, la millora de la mobilitat turística i la innovació.

Promocionar les visites al túnel subterrani de les Cases de l’Aigua del Rec Comtal, descobrir la història de la séquia de Barcelona o la rehabilitació del castell de Montjuïc són alguns dels projectes que es beneficiaran d’aquestes inversions. Són nous elements d’atracció turística per tal de desmassificar els punts més turístics de la ciutat de Barcelona. Per mitjà d’aquest pla, el Govern municipal vol transformar, modernitzar i millorar la competitivitat del sector turístic, i ho vol fer a través de la sostenibilitat i la innovació. Els projectes del pla s’agrupen en sis àmbits d’actuació: litoral, Besòs/Collserola, Montjuïc, oferta desconcentrada, mobilitat sostenible i innovació.

Podeu consultar totes les actuacions a: ajuntament.barcelona.cat/ 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació