Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Ecologia, ciutats intel·ligents, preservació del territori, innovació educativa i molt més al festival Fixing the Future

Habilis i Abacus presenten la tercera edició del festival que reuneix les veus que inspiren el canvi: Brian Eno, Yayo Herrero, Joaquim Garrabou o John Elkington són alguns dels ponents convidats

El festival Fixing the Future torna al CCCB (Barcelona) per celebrar la seva tercera edició. Hi haurà xerrades, tallers, taules de debat i sessions de networking durant dos dies, el 16 i 17 de setembre. Una experiència completa per donar resposta a la qüestió més urgent del nostre temps: com resolem els reptes del planeta i transformem el futur?
 
Més de cinquanta pioners i emprenedors d’arreu del món hi assistiran per compartir les seves vivències al capdavant de projectes innovadors, que estan marcant la diferència en àmbits molt diversos: justícia climàtica, artivisme, ciutats intel·ligents, moda sostenible, alimentació conscient, l’educació des de l’òptica STEAM i molts més.
 
Una cita única organitzada per la cooperativa Abacus i la plataforma de continguts educatius Habilis.cat. Per aquest motiu, el festival també inclou tallers per a infants i famílies. Es poden adquirir entrades per a un dels dos dies, divendres 16 o dissabte 17 de setembre, o l’abonament complet per a tots dos. 
 
A qui coneixereu al Fixing the Future?
Se’ls anomena “future-heroes”, persones que estan afrontant els reptes del present per tenir un futur millor. Al festival hi assistiran ponents nacionals i internacionals, i aquests són alguns dels noms a tenir en compte: 
 
Yayo Herrero. Una de les veus més influents d’Europa en matèria d’ecofeminisme i d’ecologia política. Autora de més de 30 llibres, fa dècades que repensa radicalment els discursos polítics, econòmics i socials per posar la vida al centre del nostre futur.
 
Deli Saavedra. És doctor en biologia i la seva feina consisteix a fer d’Europa un continent més salvatge. A Catalunya ha coordinat la reintroducció de la llúdriga eurasiàtica i del voltor negre, així com l’elaboració de nombrosos plans de gestió d’espais naturals. 
 
Dr. Joaquim Garrabou. Cerca solucions al canvi climàtic a través de l’observació del mar. Amb “Observadors del Mar” lidera una xarxa de voluntaris i estudiants que recullen dades perquè els científics puguin continuar investigant els problemes que afecten els ecosistemes marins.
 
Lucy Houliston. Aquesta jove exploradora de National Geographic també és membre de la junta directiva de “Reserva: The Youth Land Trust”, on han creat la primera xarxa mundial de reserves naturals i conservació d’ecosistemes finançades íntegrament per joves.
 
John Elkington. Escriptor i emprenedor, és una autoritat mundial en l’àmbit de la responsabilitat corporativa i el desenvolupament sostenible. Amb l’optimisme de qui veu possible un canvi radical per aconseguir un futur més sostenible, l’any 2008 va fundar Volans, una empresa d’assessoria estratègica que vol fer de pont entre les empreses i les ments emprenedores.
 
Gabriela Bucher. És la directora executiva d’Oxfam Internacional, des d’on treballa a favor de la justícia climàtica. Va treballar al costat de les comunitats afectades durant dècades pel conflicte armat de Colòmbia i va contribuir a la construcció de la pau i a la implicació dels joves. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació