Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’Aran tindrà un nou camí a la vora del riu Garona

El trajecte uneix el pònt deth Saut deth Lop amb la frontera amb França

Llum verda a la creació del camí Transgarona, una nova ruta a la vora del riu Garona per a senderistes i ciclistes que anirà des de pònt deth Saut deth Lop fins a la frontera amb França. Així ho ha aprovat la comissió territorial d’urbanisme de la Val d’Aran. 
 
El projecte aprofitarà i habilitarà el ‘Camí Reiau’, amb l’obertura de tres nous trams per donar continuïtat al traçat, entre Eth Pònt de Rei i Pontaut, Pontaut i pònt dera Lana i pont de Hèr i pònt deth Saut deth Lop i Era Bordeta. Els nous trams preveuen la construcció de passarel·les metàl·liques per creuar el riu i murs d’esculleres. L’objectiu és potenciar recorreguts alternatius a la carretera N-230 i promoure activitats esportives, lúdiques i turístiques en l’àmbit del riu Garona. 
 
L’estudi de mobilitat preveu una mitjana de 30 usuaris al dia, arribant-ne al centenar en dies d’afluència màxima. El projecte també preveu un retorn econòmic a partir dels establiments de venda i lloguer de bicicletes, dels serveis turístics o de la restauració. El pressupost d’execució és d’uns 750.000 euros, finançats pel Conselh Generau d’Aran i els fons del Projecte Transgarona Interreg Espanya-França-Andorra.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació